من یه پارچه از چابهار گرفتم امروز به دستم رسید راضی نبودم
یه صندلم از تهران اونو واقعا راضی بودم
هردو هم امروز به دستم رسید
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یبار پالتو سفارش دادم اصلا شبیه تصویر نبود بد میایستاد کلا خرید اینترنتی بخصوص لباس و اینا ریسکه یبارشال مشکی سفارش دادم بیشتر رنگش طوسی بود گفت تو عکس همین بود از بس نور و کیفیت تصویرشون بالاس فک میکنیم دقیقا همونه
من از دی جی خرید میکنم قشنگ همه نظرات سایز ها مشخصات فنی کیفیت شرکت تولید کننده همه رو میخونم و خرید میکنم و تا حالا ناراضی نبودم
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
دیشب به محاسبه ی داراییام از اندوهها مشغول بودم و باید بگویم این مقدار نمیتواند ناشی از سالهای بزرگسالی و عقلانیت باشد، احتمالا من از گهواره مشغول جمع آوری اندوه بودهام."
ناخون مصنوعی گرفتم روش لاک که میزدم پژمرده میشد🍌😐🤙
اولین باره میشنوم 😄😄
وای منم خیلی راحت ترم حتی طلا هم جدیدا به خریدام اضافه شده
کفش و دمپایی میشه اینترنتی سفارش داد ولی پارچه خدایی تا دست نزنی و کیفیتشو نفهمی نمیشه خرید
اشتباه من ولی اگه جنس پارچه اش خوب بود خیلییی عالی میشد
یبار پالتو سفارش دادم اصلا شبیه تصویر نبود بد میایستاد کلا خرید اینترنتی بخصوص لباس و اینا ریسکه یبا ...
وای یبار من از یه پیش پر فالور یه هودی شلوار سفارش دادم شاید باورت نشه دی سفارش دادم اردیبهشت رسید 😄