2777
2789
عنوان

از کدوم خرید اینترنتیتون ناراضی بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 56 پست
قشنگه مبارک

ممنونم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

چرا اینترنی خرید میکنین واقعا برام سواله

من بخاطر درونگرا بودنم اینترنتی اکثرا میخرم

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار پالتو سفارش دادم اصلا شبیه تصویر نبود بد میایستاد کلا خرید اینترنتی بخصوص لباس و اینا ریسکه یبارشال مشکی سفارش دادم بیشتر رنگش طوسی بود گفت تو عکس همین بود از بس نور و کیفیت تصویرشون بالاس فک میکنیم دقیقا همونه 

اسی این سندلت عکس ژورنالیشو داری؟

من از دی جی خرید میکنم قشنگ همه نظرات سایز ها مشخصات فنی کیفیت شرکت تولید کننده همه رو میخونم و خرید میکنم و تا حالا ناراضی نبودم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
اخه جنس بیخود تحویل بگیری چه فایده؟

ن من اکثرا نظرات میخونم

بازار هم خیلی وقت آدم میرا میخره بعد میاد خونه پشیمون میشه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

همیشه رضایت دارم 

و میشه گفت بالای 90 درصد خریدام ، اینترنتی هستند

دیشب به محاسبه ی دارایی‌ام از اندوه‌ها مشغول بودم و باید بگویم این مقدار نمی‌تواند ناشی از سال‌های بزرگسالی و عقلانیت باشد، احتمالا من از گهواره مشغول جمع آوری اندوه بوده‌ام."

ناخون مصنوعی گرفتم روش لاک که میزدم پژمرده میشد🍌😐🤙

اولین باره میشنوم 😄😄

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

من بخاطر درونگرا بودنم اینترنتی اکثرا میخرم

وای منم خیلی راحت ترم حتی طلا هم جدیدا به خریدام اضافه شده

کفش و دمپایی میشه اینترنتی سفارش داد ولی پارچه خدایی تا دست نزنی و کیفیتشو نفهمی نمیشه خرید

اشتباه من ولی اگه جنس پارچه اش خوب بود خیلییی عالی میشد

یبار پالتو سفارش دادم اصلا شبیه تصویر نبود بد میایستاد کلا خرید اینترنتی بخصوص لباس و اینا ریسکه یبا ...

وای یبار من از یه پیش پر فالور یه هودی شلوار سفارش دادم شاید باورت نشه دی سفارش دادم اردیبهشت رسید 😄