2777
2789
اینطوری نه که کلا نداشته باشه ، مززان درامد بستگی به اون شهر داره ببین همشهری هات چقدر دنبال کارشنا ...

درسته مرسی

الان شما حدودا از درامدشون اطلاع داری؟

دست از آرزوهات نکش خدا هم هوامون رو داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم علوم آزه ماهی ۲۷میگیره بدون اضافه کار

ببخشید کجا کار می‌کنه چه شهری هستین ؟

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑

اگه بابای پولداری داری برو علوم آزمایشگاهی بخون تا دکترا ادامه بده و آزمایشگاه تاسیس کن اگه نه برو تغذیه

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

مطمئنید من خودم دانسجو علوم ازم کاراموزی رفتیم گفتن پایه حقوق ۱۴،۱۵ تومنه با اصافه کار و کارانه ۲۰ نهایت اونم مالیات ده درصد ازش کم میشع

عزیزم ببخشید من شاید برم رشته علوم آزمایشگاهی

خواستم بپرسم خواهرتون تو آزمایشگاه بیمارستان کار میکنه؟ یا این آزمایشگاه های بیرون؟ و اینکه بدون اضافه کاری ۲۷؟ 

چون من دارم تحقیق میکنم همه میگن کار نیست حقوقش خوب نی اصلا ناامید داشتم میشدم

عزیزم از رشته ات راضی هستی؟کارآموزی حقوق میدن؟ یا بدون حقوقه؟

من تغییر رشته دادم به تغدیه 

خیر تو کارآموزی حقوق نمیدن ولی تو طرح میدن