2777
2789

در حدود ۶۰۰ ۷۰۰ تومن مثلا چه چیزی  میشه خرید؟

شیرینی و اینا نمیخوام بگیرم

تو مرا کشتی و خدای نکشت / مقبل آن کز خدای گیرد پشت❤️‍🩹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماگ و تراول ماگ و موکاپاد و تابلو مینیمال ، شمعدان ، چراغ فانتزی وسیله چوبی

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

میوه همیشه می‌بریم خونه خواهرم رفتم خیار ی پلاستیک بزرگ وکدو سبز ی پلاستیک بزرگ و ی دبه ده کیلویی خیارشور خونگی بردم از باغ دوستمون

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

یه چیزی که جدید به ذهنم رسیده

شیرینی های سنتی

مثلا شیرینی شکری، نون برنجی کلمپه،قطاب،نون خرمایی،کلوچه،شیرینی های خونگی و ...

یا یه گل و گلدون طبیعی

یا یه هدیه یادبود کوچیک

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
گل طبیعی

چرا فکر میکنید همه دسته گل براشون مناسبه؟به وضع مالی و فرهنگ طرف بستگی داره ..مثلا طرف وضع مالی خوبی نداشته باشه براش دسته گل ۳۰۰ تومنی ببری با خودش میگه حیف پولی که به این داده کاش یه چیزی بود بدردم میخورد...دیدم که میگم

چرا فکر میکنید همه دسته گل براشون مناسبه؟به وضع مالی و فرهنگ طرف بستگی داره ..مثلا طرف وضع مالی خوبی ...

اون به فکر و ذهن گیرنده بستگی داره و فرد هدیه دهنده مسئولش نیست 

فرد هدیه دهنده همین که هدیه ای مقبول و در شان و با حس خوب تقدیم کنه وظیفه خودش رو انجام داده

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اون به فکر و ذهن گیرنده بستگی داره و فرد هدیه دهنده مسئولش نیست فرد هدیه دهنده همین که هدیه ای مقبول ...

ولی بنظرم باید این موردی که گفتم رعایت بشه ..ولی خب هر کسی یه عقاید و الویت هایی داره برای همه صدق نمیکنه