2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقشم شوهرم بامجون دوسنداره سه ساله نخوردم تنهایی نمیچسبه بهم😫

برای خودت درست کن بخور لذتشو ببر کی مهمتر خودمون ؟اتفاقا من وقتی تنهام مفصل تر میز میچینم برای خودم

حال متکلم از کلامش پیداست
برای خودت درست کن بخور لذتشو ببر کی مهمتر خودمون ؟اتفاقا من وقتی تنهام مفصل تر میز میچینم برای خودم

اره واقعا راس میگی ولی نمیدونم چرا من بهم نمیچسبه تنهایی 

٤ خصوصیت بارز ایرانی ها،-ناراضی از وضع موجود- تنبلی برای رفع وضع موجود- داشتن نظر کارشناسی در همه امور- باباشون یه زمین داشته ارزون فروخته😓
بز قورمه می دونی چیه؟من که واقعا از پلو خسته شدم دیروز ظهر گذاشتم خیلی چسبید بچه ها هم خوب خوردن...

اره بزقورمه عالیه به به من ظهری بار گذاشتم. باید کشک هم بسابم... ما بزقورممون بجای پیاز سیر میزنیم و رب گوجه فرنگی نداره. زردچوبه هم یه مقدار بیشتر از معمول همیشگی. 

طرز تهیه بز قورمه:گوشت رو با پیاز تفت میدی زردچوبه میزنی نخود و سیب زمینی خرد شده رو اضافه میکنی و اب میریزی و نمک هم اضافه میکنی ؛وقتی که پخت کامل میکوبی همه رو؛ کشک رو تو یه ظرف با اب گرم حل می کنی و به مواد بالا اضافه میکنی سیر داغ هم اماده میکنی روی غذا میریزی.کنارش سبزی و پیازچه می چسبه خرما هم باشه که سردی کشک رو بگیره...

......