2777
2789

طرف ۱۶ _ ۱۷ سالشه نمیدونه این چیزا طبیعیه؟ 😐

ک هی عاشق بشه فارغ 

دوستم تا دیروز کشته مرده ی کراش سابقش بود دو سال فقط گوشم با چیزایی ک در مورد اون گفته بود پر بود 

بعد رفت به دوست کراشش پیام داد اونم ی چیزای بدی در مورد کراشش گفت 

هیچی دیگه 

سریع اون یادش رفت گیر داده به دوست کراشش 

خانوادش از اینان ک اگه اینا رو بدونن سرشو میبرن

بعد کافیه بگی نکن ،ادامه نده دیگه 

میگه من وابستم ،  وابستش شدم  

حالم داره بهم میخوره

سنش ایجاب میکنه .درست میشه 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

سنش ایجاب میکنه .درست میشه

خانوادش بکشنش درست میشه؟ 

منم ۱۷ سالمه چرا اینجور نیستم؟

پسرا هنوز دبیرستانین ، تو مدرسشون بهم نشون میدن 

شهر ما ام کوچیک،  همه باخبر میشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادش بکشنش درست میشه؟ منم ۱۷ سالمه چرا اینجور نیستم؟پسرا هنوز دبیرستانین ، تو مدرسشون بهم نشون می ...

خانواده ش مشکل دارن ، وگرنه اینکه یه نوجوون هرروز رو یکی کراش بزنه غیرطبیعی نیست

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را