2777
2789

چند وقت پیش توی یه پست یه خانومی یه حرفی زد که توهین به تمام خانوم‌های عالم بود(اینکه زنها عقل ندارن و یکی بهشون محبت کنه زود خر میشن...) آخه این چه حرفیه واقعا؟؟🤣 من ریپلای کردم گفتم خودت اینجوری‌ای جمع نبند ...اینقدر با این حرف من فشار اومده بود بهش رفته بود دونه دونه پستهای قبلی منو حفظ کرده بود که آره شوهرت فلانه! احساس تعرض به اعتمادی داشتم که اون لحظه که ناراحت بودم اینجا چیزی نوشتم به اشتراک گذاشتم و اونم از شخصی که خودش اعتراف به ناقص‌العقلی خودش داره!توقع داشت همه واسش کف بزنن بگن آره ما توانایی فهمیدن نداریم و همیشه باید یه مرد/پسر/نوزاد چند ماهه پسر😑 کنارمون باشه که بهمون بگه چیکار کنیم و نکنیم...

من اگر هفت هشت ماه پیش بعد ار ۴ سال زندگی عاشقانه و محترمانه چند روزی مشکل داشتم که اولا به خودم مربوطه و واقعا ممنونم از دوستانی که کمکم کردن و آرومم کردن...دوستایی که واقعا تو قلب ادم نفوذ میکنن.

دوما اینقدر عاقل بودیم که روی نواقص رابطمون کار کردیم و برطرفش کردیم و الان از همیشه احساس رضایت بیشتری از زندگی مشترکمون داریم و فهميديم دلیلش به خاطر مهاجرت و سختی تغییرات زیاده که حساس و اسیب پذیر شدیم...

اگر اینجا از سختی‌ها و ناراحتی‌هامون میگیم چون بارها دیدم کسی که از خوشحالیش گفته در جواب گفتن خب که چی!به ما چه؟حالا پُز چیو میدی به ما؟ دیگه رغبتی به آدم نمیمونه که شادیشو هم به اشتراک بذاره...

سوما پدر و همسر و کلا اطرافیان من حداقل اینقدر به مقام انسانی نزدیکن که به خانوم‌ها بعنوان جنس درجه دو نگاه نکنن و هیچوقت هیچکس باعث نشده که من از دختر بودنم شرم داشته باشم یا به فهم زنها شک کنم

📍خلاصه این متن رو اینجا میذارم که اگر روزی شخص دیگه ای یا نظر من مخالف بود و خواست به پست‌های قبلیم سر بزنه که مثلا آتو و نقطه ضعف پیدا کنه😆 بگم روی شخصیتت کار کن!من خللی تو زندگیم حس نمیکنم تو هم دنبال زیربغل مار نگرد🤭

من با اگاهی به اینکه ادمهای اینجا بعضیاشون همینقدر بیشعورن تاپیک میزنم

اتفاقا چند روز پیش یه نفر همین کار رو بامن کرد 

من ناراحت نشدم بهش هم گفتم من شجاعت تاپیک زدن با وجود امثال تورو دارم چون برام بی اهمیتید 

بزار هرچی میخوان بگن 

شعور خودشو میرسونه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با اگاهی به اینکه ادمهای اینجا بعضیاشون همینقدر بیشعورن تاپیک میزنماتفاقا چند روز پیش یه نفر همین ...

اره واقعا شخصیت‌های پوچی دارن که دست به دامن لحظات سخت قبلی آدم میشن که فقط بی‌شعوریشونو بیشتر به رخ بکشن وگرنه من آدمی با روان سالم ندیدم که بگه اخ‌جون تو چقدر بدبختی چون چند ماه پیش با همسرت بحث کردی😅 و فکر میکنه ادم تو اون لحظه فریز شده و همچنان همون‌جوریه!

اینو نوشتم که اگر بازم یکی خواست دنبال لحظات تاریک زندگیم بگرده و ذوق کنه بدونه فقط یه بیشعوره 😅😉 چون دیدم اینجور حرکات زیاده خواستم حداقل یکیشون این عادت رو کنار بذاره و طاقت شنیدن نظر مخالف رو داشته باشه 

برای من که یکی هست تمام پست های منو حفظ هستحتی پست هایی که چند سال پیش گذاشتم😑😑😑😑اون دیگه خیلی ب ...

ای بابا... فکر کنم اینجور آدمی که اینقدر وسواسی پیگیره بیشتر از درون شما رو تحسین میکنه و میخواد که شبیه شما بشه و داره فرافکنی میکنه...

ای بابا... فکر کنم اینجور آدمی که اینقدر وسواسی پیگیره بیشتر از درون شما رو تحسین میکنه و میخواد که ...

بله عزیزم حق با شماست

چیزی جز حسادت نمیتونه باشه

چون من واقعا با هیچ کسی هیچ کاری ندارم