2777
2789
عنوان

خانما جنین من جون میگیره اینجوری

232 بازدید | 20 پست

؟ 

من غذا نمیخورم اصلا 

به هیچ عنوان نمیتونم لب بزنم حالم بد میشه

کل روزم با میوه های مختلف و خیار و بادوم و لواشک میگذره 

گاهی هم چایی و شربت

جون میگیره؟ اصلا نمیتونم حتی به غذا نگاه کنم هیچ غذایی حتی اونایی که قبلا با ولع میخوردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذا نمیخوری نخور ولی باید شربت زینک و شربت استئوکر که برای کلسیم هست و قرص های ویتامینی مثل ویتامین دی رو بخوری زینک بخوری همه ی ویتامین ها مثل ب و د و اینارو داره ولی کلسیم رو برای مانور بیشتر که نی نی استخوان هاش سلامت باشه باید استئوکر بخوری

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

بله جون میگیره 

الان از خودت تغذیه میکنه ولی ویارت که تموم بشه حدود ۴ ماه و نیمت بشه دیگه همه چیز میتونی بخوری عزیزم.

من خوراکم نون بربری و پنیر و برنج کته با سالاد شیرازی بدون پیاز بود. هیچ چیز دیگه ای نمیتونستم بخورم🫠

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
اره عزیزم جون میگیره . من خودم دو تا بارداری داشتم چهار ماه کامل هیچی غذا نمی‌خوردم ماشالا بچه هام خ ...

ماشاءالله

میترسم ضعیف بشه

چیزای غیر مفید و پفک و اینام نمیخورم فقط مفید ویار دارم خدارو شکر🤣

پفیلا خونگی درست میکنم جای بیرونی