2777
2789

یعنی ثبت نشده؟؟؟؟😭😭😭😱😱😱

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثبت اطلاعات رو زدی؟

اخرش گفت ایا از رشته ها مطمئنی منم زدم اره بعد خارج شد کلا و وقتی دوباره وارد میشم میگه هنوز رشته اب انتخاب نکرده اید و اینا

من عاشق صفرم!شاید بی ارزش به نظر برسه ولی در واقع قدرت مطلقه!میتونه به یه عدد ارزش بده یا همه چیو ازش بگیره! قدرت پول به رقم اولش نیست به تعداد صفرهای جلوشه... 
ثبت شد ؟ پیامک اومد ؟ باید رسید انتخاب رشته بده بهتا

نه اصلا شماره همراه ازم نخواست که پیامک بیاد😐💔

اخرش گفت ایا از رشته ها مطمئنی منم زدم اره بعد خارج شد کلا و وقتی دوباره وارد میشم میگه هنوز رشته اب ...

همچین گزینه ای ندیدم که بگه آیا از انتخاب رشته مطمئن هستید😐 فقط اون پایین یه گزینه ثبت اطلاعات هست

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

همچین گزینه ای ندیدم که بگه آیا از انتخاب رشته مطمئن هستید😐 فقط اون پایین یه گزینه ثبت اطلاعات هست

من دیگه چشام کار نمیکنه انقدر پای مانیتور بودم ثبت نهایی رو فقط میدونم زدم...راستی شماره همراهی ازم نخواست پس پیامک به چی میاد؟؟؟

این دانشگاه آزاد فقط خوب پول میگیره 

یه سایت درست و حسابی نداره

نمی‌دونم چرا درگاه‌های ارائه خدماتش اینقدر ایراد داره ولی درگاه های دریافت پولش اینقدر خوب عمل می‌کنه.

کاشکی خدا همین اول کاری پامو به دانشگاه آزاد خراب شده اصلا وا نکنه و یه دانشگاه دولتی بیارم که اصلا نخوام برم آزاد

هرچند تو ایران فقط سهمیه‌دارا حق زندگی دارن

مافقط اومدیم تو این کشور به دنیا که اگر جنگ شد بریم جنگ بمیریم

نه زندگی

نه رفاه

نه هیچی نه هیچی نه هیچی

ثبت شد ؟ پیامک اومد ؟ باید رسید انتخاب رشته بده بهتا

مگه باید پیامک بیاد؟

برا شما اومد؟

برا انتخاب رشته دولتی اومد ولی برا آزاد چیزی نیومد

فقط خوب پول گرفت اگر نه ارائه خدمات در حد خر ملانصرالدین