2777
2789
چرا بدبخت میشه تحت نظر دکتر دارم دارو میخورم خیلی بهترم

خب خداروشکر...

نگی یجور بده خودش بفهمه اقتضاح میشه

بگی هم هی میکوبه سرت میگه تو قرص میخوری مریضی و فلان همش سرت میکوبه حتی نگه تو دلش میگه

ندانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بدبخت میشه تحت نظر دکتر دارم دارو میخورم خیلی بهترم

وفتی تحت نظر دکتری سابقه پزشکی داری

در اینده همسرت بفهمه یا به مشکل بخورین خیلیییی راحت میره دادگاه به خاطر فریب در ازدواج شکایت میکنه حق طلاق رو میگیره و شما محکومی تمام مهریه رو پرداخت کنی

⁦♥️⁩

خب اگه اینطوریه که من برم دوست شم حداقل وقتمو پر کنم بعدا که ادواج کردم نگم...😕نمیگم بگه ها نگفتنش ...

بنظرت اونم به تو متعهده؟؟نمیگم با هر کی از راه رسید دوست شیم ولی الان ۹۰ درصد ازدواجایی که میبینم با دوستی شروع شده به ازدواج رسیده اگه دوست نشیم چطور ازدواج کنیم؟من خودم از ازدواج سنتی خوشم‌ نمیاد

اره واقعا اگه اینطور بود خوب بود ولی من‌ بیشتر برعکسشو میبینم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
شاید بگن دیوونه ام

شما تا ترس از رها شدن دارید نباید وارد رابطه بشید

بهتره به طور کل اول درمان شید بعد برید سراغ رابطه

اون بیست سال پیش بود که مردم همچین طرز فکری داشتن

بعدم اون دختر حقشه بدونه شما افسردگی دارید.

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

دوست ندارم فکر کنه دیوونه ام

اگر خفیفه نگو از قویه ازدواج نکن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چیزای مهم رو باید گفت چیزایی که بعدا متوجه میشه مثل نامزدی قبلی ،بیماری خاص ،اعتیاد یا هرچیزی که باعث میشه دیگه انتخاب اون فرد نباشین و حس کنه گولش زدین 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

بنظرم چیزای که دوست داری از طرف مقابل رو بدونی

باید همونارو هم بهش بگی

ما که هیچی نمونده بینمون که بهم نگیم:/

از گذشته و آینده و اینورو اونور

برای درست شدن وامم لطفا صلوات بفرستین 🌙متاهل🦋دوران شیرین و سخت عقد😂🪅 لطفاً نظراتتون رو با ملایمت و محترمانه بیان کنید مجازی ارزش دل شکوندن نداره🙏😍
چیکار کنم پس به نظرت

از همون روانشناسی که میری پیشش بپرس...

اگه قراره یروزی کاملا بهبود میدا کنی و نیازی به قرص نباشه که بهتره نگی بنظرم

اما اگه قرص رو دائما باید مصرف کنی گفتنش بهتره...

ولی خب خفیفه دیگه ملت خفیف هم بودنی دکتر نمیرن

نمیدونم واقعا

راست میگی مردم‌ تا بفهمن یکی حتی یبار رفته روانشناس یا روانپزشک بهش برچسب‌ میزنن بگی ممکنه رد کنه نگی هم بعدا خودش بفهمه شاید مشکل پیش بیاد

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰

سلام هر چیزی که بعدا رو شدنش زندگیت رو تهدید کنه رو باید بگی یا میخوادت یا نه ولی تو دیگه ترسی نداری اگه بخوادت 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

سواد ایشون چقدره که افسرده رو از دیوانه تشخیص نمیده؟

من بشخصه ترجیحم اینه طرفم عاقل باشه نه فقط تنها عاشق

هر کسی حق انتخاب داره

اگر هم‌شما رو رها کرد فقط بدونید اونم حق انتخاب داشته

افسردگی یعنی انزوا گوشه گیری حس بد

چون خودن تجربه افسردگی رو داشتم اینو میگم بهتره کامل خوب شید بعد وارد رابطه شید

چون اینجوری طرف تونم در کنار شما رنج و عذاب میکشه.

یا صبر کنید

یا همه چیز رو بهش بگید

نگفتنش فقط فریب کاریه

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️