2777
2789
عنوان

شهر کوچیک بده

314 بازدید | 14 پست

تو شهر کوچیک زندگی میکنیم تمام فامیل سرشون تو ماتحت ماست فقط بخاطر شغل دولتی همسرم موندیم 15حقوقشه اینجا خونه کوچیک ویه پراید داغون  داریم که هردو بفروشیم یک نیم میلیار میشه شما جا من باشید همچی ول میکنید برید شهر دیگه ماهی ده ملیون قسط داریم.. لطفا راهنمایم کنید با 27 سال سن تمام موهام از حرص دارن سفید میشن هر روز با یکی داستان داریم 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

عزیزم با این در آمد توی شهر بزرگ وضعیتتون از اینی که هست بدتر میشه .

درآمد پایینه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
عزیزم با این در آمد توی شهر بزرگ وضعیتتون از اینی که هست بدتر میشه .درآمد پایینه

کلا شغلشو باید بزاره کنار امکان انتقالیش نیست تو شهر بزرگ شغل نیست دارمد بهتری داشته باشه ؟

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا شغلشو باید بزاره کنار امکان انتقالیش نیست تو شهر بزرگ شغل نیست دارمد بهتری داشته باشه ؟

مگر اینکه سرمایه داشته باشید و همسرتوت کار آزاد و فروش انجام بده 

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

همکارم توی شهر کوچیک داره زندگی میکنه در واقع روستایی در شهرستان

اما مشتری خیلی خوبی داره و همه ازش خرید میکنن و درآمد خوبی عائدش میشه

چون مردم نمیرن فروشگاه و هایپر و اینترنتی هم خریدی ندارند

و ایشون دارع راحت کسب درآمد میکنه

اگر شما هم میتونی این کار رو انجام بده

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا