2777
2789

من متاهلم ولی زشتم موندم شوهرم چطوری منو انتخاب کرده....خواستگارم مجردی زیاد داشتم موندم اونایی ک خواستگارم میشدن از چی من خوششون می اومد...الان توی فیلم ک میگیرم خودمو نگاه میکنم حالم بد میشه از قیافه ام ....زشته...موندم چکار کنم؟!😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطور که معلومه احتمالا زشت نیستی و اعتماد به نفست پایینه

ولی توی فیلم خیلی زشتم....بعدم کسی به من نمیگه هیچ وقت خوشکلم....البته نمیگنم زشتم...ولی خودم توی فیلم دیدم واقعا زشت بودم فک میکنم اطرافیان روشون نمیشه چیزی بگن ک زشتم

ولی توی فیلم خیلی زشتم....بعدم کسی به من نمیگه هیچ وقت خوشکلم....البته نمیگنم زشتم...ولی خودم توی فی ...

ببین تصوری که ما از قیافمون داریم اون چیزی نیست که تو واقعیت بقیه می بینن ، واسه همین چون به اون قیافه عادت نداری فکر میکنی زشته . مطمعنی هیچوقت بهت نگفتن خوشگلی ؟

🫶🏻
بگو ببینم چهره صورتت چجوری هست توصیف کن بگو

صورتم بیضی هستش....چشام معمولی...بینی معمولی یکم قوز داره ....لبام معمولی...دندونام درشته...رنگ پوستمم گندمی...قدم ۱۶۰ وزنم ۶۰....

صورتم بیضی هستش....چشام معمولی...بینی معمولی یکم قوز داره ....لبام معمولی...دندونام درشته...رنگ پوست ...

ببین عزیزم درسته زیبایی خیلی تاثیر گذاره 

اما خب خیلی کارها اومده واسه زیبا شدن 

مثلا عمل بینی روتین پوستی های خوب که پوست رو سفید و شاداب کنه ارایش و لباس های خوشکل رنگ مو پروتز طبیعی لب 

ببین من صورتم بیضی هس بینیم بلند و باریک بود حقیقت بگم اعتماد به نفسم اورده بود پایین با اینکه همسرم همش میگفت خوبه اما دوسش نداشتم 

عمل بینی کردم انقد تغییر کردم و عروسکی شدم و باربی شده صورتم هرکی میبینه میگه خیلی خوشکلی و حتی همسرم هم همش میگه اسفند دود کن واسه خودت 

ببین تغییر خیلی مهمه شما هم خودتو تغییر  بده