2777
2789
عنوان

مهندسی صنایع یا مهندسی پزشکی

1323 بازدید | 11 پست

کدوم بازار کارش بهتره 

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

بلایک

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صنایع بهترهدوستام مهندسی پزشکی خوندن بیکارن

به نظرت شهریه ش چقدره؟ 

در اینده امکان داره بازارش بهتر بشه پزشکی؟ 

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 
قطعا صنایع

خودتون خوندید؟ 

اطرافیان همه شاغل و اکثرا مهاجرت کردن

من بازار کار ایرانش برام مهمه

به نظرت شهریه ش چقدره؟ در اینده امکان داره بازارش بهتر بشه پزشکی؟

ببین فقط اسمش باکلاس ک قشنگه

اگر گرایشش بیوالکتریک باشه بیشتر الکترونیک و برق هستش اگه گرایشش بیومکانیک باشه فیزیک و مکانیک زیاد داره. خودمم یه ترم خوندم بعد انصراف دادم. چون اونی که فکر میکردم نبود

دوستاییم هم که ادامه دادن هیشکی کارپیدا نکرد.

الکی وقت و پولتو هدر نده. اونی که بخواد مغازه لوازم پزشکی بزنه با دیپلم هم اینکارو میکنه مهم سرمایه ست.

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
ببین فقط اسمش باکلاس ک قشنگه اگر گرایشش بیوالکتریک باشه بیشتر الکترونیک و برق هستش اگه گرایشش بیومکا ...

پس صنایع بهتره برم دیگه؟ 

ایندش برام مهمه

پس صنایع بهتره برم دیگه؟ ایندش برام مهمه

بله

اگر به کار دولتی علاقه داری دفترچه آزمون استخدامی فراگیر دستگاه های اجرایی ۱۴۰۲ دانلود کن

بعد ببین توی شهرتون کدوم ارگانا استخدامی برای خانوما دارن و کدومشو خودت علاقه داری

هدفمند انتخاب رشته کن

مثلا من خودم شهرسازی خوندم علاقه داشتم برم شهرداری کارکنم بعد دیدم توی شهرما ۱۰سال یبار آزمون میذارن بقیه با پارتی استخدام میشن.

اینجور که من دیدم رشته های مدیریت و حسابداری توی اکثر آزمونا استخدامی زیاد دارن

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.