2777
2789

بابا بزرگم خیلی نسبت با بابام کنترلگر بود و با کتک اجبارش می‌کرد درس بخونه بقولی پزشک بشه

ولی خب بابام گوش نمی‌داد و رفته بود سراغ استعدادش و شکوفا هم شد ولی بعد سر یه چیزی ولش کرد

حالا بابام کتک رو از یه جا به بعد حذف کرد

ولی بعد اون همه چیز رو به من ممنوع کرد همه چیز

و می‌گفت فقط درس بخون 

وقتی میخواستم برم سراغ استعدادم بابام چقدر تحقیرم کرد

از اونور مامانم می‌گفت فقط کار خونه بکن😂😑

جالبه میره خیلی جاها میگه من مثل بابام بچه هام رو تربیت نگردم

والا سر همین کاراش بیخیال دانشگاه رفتن شدم

حالا اومده میگه من خیلی استعداد داشتم اشتباه کردم به حرف بابام گوش ندادم

بعد جالبه تا الان هزار کار مختلف میکنه

هزار تفریح و هنر و مهارت و فعالیت مورد علاقه داره که حتی ازشون پول هم در نمیاره

ولی حاضر نشده تا الان که ۴۰ و خورده ای سالشه بره سراغ اون جیزی که بقول خودش باباش میگفنه درسته

اینجا خوب دیدم داره همون تربیت رو ادامه میده

و چشماش رو روی واقعیت هم بسته و هنوز به کار موردعلاقه اش اهمیت میده 

ولی خب دیوار کوتاه تر از من نیست من باید برم سراغ علاقه های خودش😐هعییی

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

فکر کنم همه زندگی ما داره حول علاقه ها و خواسته های خودش میچرخه

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  عموم، خیلییییی پسرشو میزد ک  درس بخونه دکتر بشه،  حبسش میکرد تو انباری.  پسرش دکتره.

هر وقت پدرشو میبینه دستشو می بوسه میگه ب خاطر تو دکتر شدم.

این شیوه  از نظر خودم غلطه، فقط یادش افتادم

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

درستهاین ماییم که باید جلوی این روند اشتباهو یه جایی بگیریممیتونیم طرز فکرشونو عوض کنیمیه جاهایی بهش ...

گآها دوست دارم بگم

وای انقدر غرق شده انقدر غرق شده

نمیتونه حقیقت رو ببینه و من میشم دشمنش 

نیازهای واقعیم رو نمیبینه 

استعدادم رو نمیبینه 

هیچی رو نمیبینه

انقدر تکبر و غرور داره که فقط و فقط خودش و خواسته هاش رو قبول داره

آره میخوام این چرخه رو بشکنم 

ولی کاش میتونست ببینه چقدر دارم اذیت میشم

به طور ناخواسته شبیه پدرش شده و میخواسته حرفای اونو گوش نده ولی تربیت پدرش روش تاثیر گذاشته

آره دقیقا

باباش رو قبول داره ولی کنترلگریش فراریش داده

اما نمی‌فهمه که این کار باباش اشتباه بوده و فکر میکنه درست بوده

حالا همین کارو داره با من میکنه

من عموم، خیلییییی پسرشو میزد ک درس بخونه دکتر بشه، حبسش میکرد تو انباری. پسرش دکتره.هر وقت پدرشو ...

اون لامصب استثنایی بوده

آره دقیقاباباش رو قبول داره ولی کنترلگریش فراریش دادهاما نمی‌فهمه که این کار باباش اشتباه بوده و فکر ...

شخصیت پدرش رو پذیرفته اما چون رفتار خوبی باهاش نداشته ازش بیزار شده الان هم فکر میکنه علت شکستش توی زندگی اینه که به حرف های پدرش گوش نداده

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
شخصیت پدرش رو پذیرفته اما چون رفتار خوبی باهاش نداشته ازش بیزار شده الان هم فکر میکنه علت شکستش توی ...

آره از این زاویه هم میشه دیدش