2777
2789
عنوان

کیا فوبیای بیماری دارن

272 بازدید | 25 پست

زندگیم نابود شده هربار رو یه چیزی زومم انقد رفتم دکتر دیگه واقعا خسته شدم الان یه ماه و نیم میشه که هم پیش روانپزشک میرم دارو میخورم هم پیش روانشناس میرم ولی تاثیر آنچنانی نداره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک مدت چین بودم یک نوع درمان چینی ها دارند که اینجوری به طرف تلقین می کنند مردی و در زندگی پس از مرگ هستی البته شاید این روش واسه بیماری شما نباشه ولی برای کاهش استرس دنیایی استفاده میشه. اگر دوست داشتی یکی از دوستام با این روش درمان ، استرس را رد کرد. شما بیشتر بیماری استرس داری.

فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی اینکه تو نت سرچ نکنی راجب هیچ چیز به خودت تلقین نکنی کلا از فکرش بیا ...

الان زیر بغلم نزدیک به سینه یه چیز ریز نرم از عدس کوچیکتر پیدا کردم دست میزنم نرمه حرکت میکنه دارم سکته میکنم ،۳ ۴ ماه پیشم اینو پیدا کرده بودم یادم رفته بود باز یادش افتادم😑

الان زیر بغلم نزدیک به سینه یه چیز ریز نرم از عدس کوچیکتر پیدا کردم دست میزنم نرمه حرکت میکنه دارم س ...

منم تو گردنم پیدا کردم کوچک و حرکت می‌کنه کلا رو هر جا حساس بشی بدتر همه چیز پیدا می‌کنی یا کلا دست نزن از فکرش بیا بیرون یا برو دکتر تا خیالت راحت بشه ولی بهت اطمینان میدم چیزی نیس

منم تو گردنم پیدا کردم کوچک و حرکت می‌کنه کلا رو هر جا حساس بشی بدتر همه چیز پیدا می‌کنی یا کلا دست ...

رفتم دیگه میگم که سونوگرافی رفتم دقیقا یه مدت بعدش بود اینو پیدا کردم باز ول نمیکنم،تو نت میزنم چیز بدی نمیاره اکثرا میگن چیزی که نرم باشه و حرکت کنه یا چربیه یا لنفاوی 

رفتم دیگه میگم که سونوگرافی رفتم دقیقا یه مدت بعدش بود اینو پیدا کردم باز ول نمیکنم،تو نت میزنم چیز ...

من اینقدر دهنم باز کردم دیدم نه حلقم زیر لوزه هام سفید رنگه دیگ سکته کردم با حال بد رفتم دکتر گفت چیزی نیس راضی نشدم رفتم متخصص حلق یه نگاه بهم کرد گفت می‌نویسم برو حتما روانشناس تو گلوتم عادیه چیزی نیس باز اومدم هی باخودم گفتم کاش دوربین میکرد تو حلقم خوب میدید دیگ دیدم دارم خودمو از بین میبرم کلا بیخیال شدم چاره چیه نمی‌تونیم ک یکسر دکتر باشیم الآنم باردارم سعی میکنم استرس نگیرم برا هیچی

من اینقدر دهنم باز کردم دیدم نه حلقم زیر لوزه هام سفید رنگه دیگ سکته کردم با حال بد رفتم دکتر گفت چی ...

عزیزم🥲درکت میکنم

روانشناسم بمن گفت فعلا نباید باردار بشی