2777
2789
عنوان

به نظرتون زشت نیس بریم خونه دوست داداشم🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 28 پست
بله جفتمون مجردیمنهههه😂واسه ازدواج و اینا نیست مسیرمون دوره و پسره نهایتش یک سال بزرگترهداداشم میگه ...

به نظر من از این سفر و سفر بازیا بالاخره یه ازدواج در میاد! یا داداشت یا دوستت...😂

بله جفتمون مجردیمنهههه😂واسه ازدواج و اینا نیست مسیرمون دوره و پسره نهایتش یک سال بزرگترهداداشم میگه ...

برو....😏🤣🤣 شیطون من که میدونم تودلت رخت میشورن ازپسره هم خوشت اومده نقش بازی نکن 🤣🤣اگ نریزن سرم حس ششم قوی دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب نظر من اینه که دوست داداشت ازتو خوشش اومده ومیخوان بگیرنت. تمام🤭

نه بابا😂

من دوست پسر دارم قصد ازدواج دارم باهاش

سنمون هم به هم نمیخوره نزدیک یکسال اختلاف سنی داریم و مسیر دور و فرهنگ متفاوت و...

هرچند پارتنرمم شمالیه ولی خب😂🤦🏻‍♀️

خب داداشت با توجه به دوستش ی شناختی باید از خانوادش داشته باشه دیگهاگه ادمای خونگرمی هستن چه اشکالی ...

آره میگه آدمای خوبین مهمون نوازن 

مامانم مخالف بود همین چند دقیقه پیش باز زنگ زدن گفت برو از نی نی سایتیا بپرس ببین نظرشون چیه😂😂

مامانم میگه زشته چند روز پسرشون مهمون ما بود اونم که ما اصلا خونه نبودیم الان بخوایم بریم خونشون و ا ...

هیچم  یجوری  نیست..بعدا  شما هم دعوتشون میکنین 

برین خوش بگذره، مشهد یاد منم باش. ب امام رضا هم بگو سه قلو ها و مامان سه قلوهاروبطلب 

برو....😏🤣🤣 شیطون من که میدونم تودلت رخت میشورن ازپسره هم خوشت اومده نقش بازی نکن 🤣🤣اگ نریزن سرم ...

نه بخدا😂

من با یکی تو رابطم و دوسش دارم🥺

عه جدی؟ امسال کنکور دادم و درگیر انتخاب رشتم به نظرت پرستاری یا اتاق عمل قبول میشم؟😂😂😂😂

هیچم یجوری نیست..بعدا شما هم دعوتشون میکنین برین خوش بگذره، مشهد یاد منم باش. ب امام رضا هم بگو س ...

واااااای ننههههههههههه سه قلوووووو😍😍😍😍😍😍😍

ان شاءالله که هم شما رو بطلبه هم ما رو❤️

نه بخدا😂من با یکی تو رابطم و دوسش دارم🥺عه جدی؟ امسال کنکور دادم و درگیر انتخاب رشتم به نظرت پرستار ...

ها پس خط ب خط شده این خونواده اونان ک قصد دارن وحسم قدرت تشخیص نداره ولی نگاه کاربریمو داشته باش بعدا بم بگو  قول میدم اونا ازتو براون پسرخواستگاری میکنن این خط این نشون