2777
2789

بچه ها یکم طولانیه لطفا خودتون رو تو شرایط ما قرار بدین❤️

داداش من دانشگاه شهر دور درس میخونه یکی از شهرای شمالی

خودمون شیرازیم

اونجا تو خوابگاه میمونه ولی دوستای غیر خوابگاهیش خیلی پایه ان و هواشو دارن

واسه عید نوروز دوستاش از قبل برنامه داشتن بیان شیراز واسه مسافرت

طی اتفاق یهویی که افتاد مامان و بابام و خواهرم رفتن کربلا

دیگه نشد به دوستای داداشم بگیم نیان زشت بود

خلاصه اومدن و ۴ روز موندن. یک روز قبل از اینکه خانوادم برگردن خواستن برن که بابام زنگ زد و نذاشت برن و کلا ۵ روز خونه ما بودن و منم مثل کوزت میزبانی کردم😐

خلاصه که آخرای تیر یکی از همین دوستاش با خانوادشون اومدن شیراز هرچی اصرار کردیم خونه نیومدن. ولی بابای دوستم گفته بود دوست داره خانواده ما رو ببینه ما هم یه جای تفریحی قرار گذاشتیم و تو همون رستوران دعوتشون کردیم

حالا قراره داداشم برگرده شمال واسه دانشگاهش.ما هم مسافرت نرفتیم امسال بابام پیشنهاد داد بریم مشهد از اون سمت هم بریم شمال هم مسافرت هم داداشم رو برسونیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از وقتی دوستش فهمیده همچین قصدی داریم یسره به داداشم میگه ما هم هیچ جا نرفتیم بیاین خونه ما بعدش با هم بریم مشهد باز تو با ما برگرد شمال واسه دانشگاه😐

مامانش و باباشم چند بار زنگ زدن و تعارف کردن که حتما بیاین این برنامه رو انجام بدیم

راستش بابام آدم شدیدا معاشرتی و اجتماعی هست دوست داره روابط دوستانه زیادی داشته باشه ولی اینکه با آدمایی که غریبه هستن و فقط یک بار دیدیمشون بخوایم مسافرت بریم یه جوریه😬

ولی داداشم میگه اشکال نداره اینا خیلی مهمون نوازن بریم

شما بودین چیکار میکردین؟

دوستش مجرده؟ خودتم مجردی؟شرایط آشنایی و ازدواج مهیا نیست براتون؟🤔

بله جفتمون مجردیم

نهههه😂

واسه ازدواج و اینا نیست مسیرمون دوره و پسره نهایتش یک سال بزرگتره

داداشم میگه اینا خانوادتن زیادی مهمون نوازن 

خب چ اشکالی داره.ادما همین جوری باهم آشنا میشن و رفت وآمد میکنن دیگه.بعدم تنها ک نمیری جمع خانوادگی ...

مامانم میگه زشته چند روز پسرشون مهمون ما بود اونم که ما اصلا خونه نبودیم الان بخوایم بریم خونشون و از اون سمت مشهد بریم یجوریه