2777
2789

به غیر از سیب زمین ، تخم مرغ ، غذای سفره و کیک و کلوچه به بچه هاتون چیا میدید ؟؟

موندم چی بدم‌بهش اینایی که گفتم رو قبلت خوب می‌خورد الان کمتر میخوره😕

کیک و کلوچه اصلا بهش نمیدم، خوراکی مث پفک و اینا❌️ با اینکه نزدیک ۳ سالشه چون مضره و قندش بالاس و ... بهش مغزیجات، ماست، شیر، میوه ازین چیزا میدم

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرما

بیسکوییت مادر و موز له شده

شیر و یکمی موز

سیب خیلی دوست داره

تنقلات هم میدم

ولی  بعضی وقتا خیلی خوب میخوره بعضی وقتا اصلا لب ب هیچی نمیزنه

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

بچم خونه خودم باشه همه چی میدم حتی ی گاز بزنه دلم خوشه واییییییییییی امان از روزی که بریم خونه بابام همش هله هوله میخوره لب به غذا نمیزنه اصلا 

بغل خونه بابام هایپر هس کنده نمیشه از اونجا 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
کیک و کلوچه اصلا بهش نمیدم، خوراکی مث پفک و اینا❌️ با اینکه نزدیک ۳ سالشه چون مضره و قندش بالاس و .. ...

باز پسر من از اونا خیلی میخوره

مغزیجات،  ماست و اینا رو میدم ولی زیاد نمیخوره یه چیز جدید

باز پسر من از اونا خیلی میخورهمغزیجات، ماست و اینا رو میدم ولی زیاد نمیخوره یه چیز جدید

مثلا پنکیک خودت درست کن بجا شکر روش عسل بریز 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

خرمابیسکوییت مادر و موز له شدهشیر و یکمی موزسیب خیلی دوست دارهتنقلات هم میدمولی بعضی وقتا خیلی خوب ...

پسر من بيسکوئيت له شده که اصلا لب نمیزنه 

موز هم سالم میدم دستش خودش میخوره سیب هم میدم ولی یه چیز مقوی که جدید هم باشه و خوشمزه باشه میخوام بدم بهش 

من بچه ندارم ولی میوه و حتماااا بهش بده

پوست بگیر نصف کن تزئین کن 

یااگر میوه نمیخوره آبمیوه بهش بده میوه خیلیی واجبه 

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
بچم خونه خودم باشه همه چی میدم حتی ی گاز بزنه دلم خوشه واییییییییییی امان از روزی که بریم خونه بابام ...

پسر منم هله هوله خیلی دوست داره 

مثلا یه کاسه پفک جلوش باشه میشینه میخورا ولی باز غذا زه غیر سیب زمینی سرخ شده و سوسیس و اینا زیاد چیزی نمیخوره