2777
2789

استراحت کنم خسته شدم دیگ من چرا مث بقیه نمیتونم پیوسته درس بخونم

اینکه میگم نمیتونم بخونم بحث اراده و اینا نیستا مخم دیگ نمیکشخ انگار

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻

برا کنکور ؟

بین مطالعاتت استراحت کن

که تو اون سه روز بهت فشار نیاد

یا هم متنوع بخون

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخت میکشه فقط تلقین میکنی که نمیکشه

بالابردن ساعت مطالعاتی هم مثل بدنسازی میمونه 

یک هفته 4 ساعت بخون

هفته بعد 5 ساعت 

هفته بعد 6 ساعت و هرهفته یکساعت اضافه کن. 

فقط نکته مهمش اینه به هر مردنی شده کل اون هفته باید خالص 4 ساعتتو بخونی یا هر ساعتی که قرار بوده بخونی

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

من تجربه داشتم میفهمم چی میگی 

از ساعت مطالعه کم شروع کن با اون درسای خواستنی و شیرینی که دوست داری 

مثلا ۲ ساعت صبح یک درس 

۲ ساعت عصر یک کتاب دیگه 

باهمین روال تایک هفته برو 

به خودت سخت نگیر کمال گرا نباش که اذیت بشی 

بعد یه درس سخت لا ب لای اینا بزار و بکن ۵ ساعت 

نمیتونی یهوبری ۱۰ ساعت یا ۷ ساعت فقط تا چندروز میتونی ادامه بدی بعد کم میاری تقصیر مغزت نیست تلقین نکن

من تجربه داشتم میفهمم چی میگی از ساعت مطالعه کم شروع کن با اون درسای خواستنی و شیرینی که دوست داری م ...

من همنقدرم تو عمرم نخوندم اخه...۳ روز ک میخونم روز چهارم‌میزنم زیرش جای اینکه بیشتر شه کمتر میشه

حین خوندن شروع میکنم با خودم حرف زدن این چ وضعشه

میگن مغز ادم تا ۷ دقیقه بعد از مرگشم کار میکنه!من تا ۷ دقیقه بعد از مرگمم دوست دارم🖤😔💍همین قدر که میدونم زنده ای و زیر عکست میزنن انلاین خداروشکر میکنم😖بدیایی که به من کردیو به اون نکن عشقم!⁦☺️🍃🌹⁩هستیِ مــن💍😻
مخت میکشه فقط تلقین میکنی که نمیکشهبالابردن ساعت مطالعاتی هم مثل بدنسازی میمونه یک هفته 4 ساعت بخونه ...

اصلا پیوستگی ندارممم 

یهو ب ۶ ک میرسم‌میکشه پایین جای بالا

من همنقدرم تو عمرم نخوندم اخه...۳ روز ک میخونم روز چهارم‌میزنم زیرش جای اینکه بیشتر شه کمتر میشهحین ...

بخدا طبیعیه 

باور کن تنها نیستی 

وضعیت همه ی کنکوریا همینطوریه

فقط باید تغییر رروش بدی 

هی آزمون خطا کن همین اولا بعد یه روش ثابت پیدا کن و طبق همون برو جلو 

بهونه هم نیار الکی 

مثلا من خودم انقد ازمون خطا کردم فهمیدم غلق من چیه 

روشمو پیدا کردم تا خود کنکور همونطور جلو رفتم

اصلا پیوستگی ندارممم یهو ب ۶ ک میرسم‌میکشه پایین جای بالا

ماهم نداشتیم من یک هفته میخوندم یک هفته نمیخوندم گریه میکردم چرا صبح ساعت ۸ برنامه ریختم الان شده ۱۰ من عقب افتادم😐😐😐بعد روزم میرفت فرداش گریه میکردم برا دیروز که عقب افتادم😐😐بعد میگفتم عه یکشنبه شد باید از شنبه میخوندم 😐😐بعد کلا خسته میشدم میگفتم مگه چخبره روزی ۷ ساعت مخونم ۳ ساعت میخوندم 

باور کن همه همینطورن نوسانی میرن جلو

بخدا طبیعیه باور کن تنها نیستی وضعیت همه ی کنکوریا همینطوریهفقط باید تغییر رروش بدی هی آزمون خطا کن ...

عزیز من ازمونم کنکور نی

۲ماه وقت دارم اخه...مطالبیم ک خوندم تا الان بهت بگم شاید ب زور بشه ۴۰ درصد کل مطالب