2777
2789
جالبه اگر خانم هر روز به خانوادش سر بزنه و خونشون بمونه مشکلی ندارهآقا کلا باید فراموش کنه خانواده ا ...

خانم هم هرروز بره خونه مادرش قطعا آقا شاکی میشه و حق هم داره 

کجا گفتند برای زن مشکلی نیست که شایعه میسازی؟ هر روز چه خبره؟؟؟؟ اگر تنها در صورت هر روز پیش پدر مادر بودن یعنی خانواده مهمه و فراموش نشده لطف کنید برای برادرتون خواستگاری نرید و دختر مردم رو بیچاره نکنید

سلام حرفای دوران نامزدی رو زباد جدی نگیر (بجز ی سری چیزا ک باید تکلیفش از همون اول مشخص شه)وگرنه آدم ...

یه چیزی ام هستا

شاید الکی پرسیده

ببینه اسی چی میگه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب این خیلی خوبه یه وقت شرایط زندگی یه جوریه ک رفت و آمد ها روی همین آرامش زندگی تاثیر میذاره…مثلا خ ...

چقد منی شما 

اونا باید درک کنن ما دلمون برا خانواده مون تنگ شده مبخایم پیش اونا باشیم 

ن اونا 

بنظر من باید ی سر بهشون بزنی بعد بری خونخ ی پدری

من ازدواج کردم هر موقع وقت داشته باشیم و شرایطمون اوکی باشه ب خانواده ها سر می‌زنیم یا همسرم خودش می ...

این یه مورد بود ک پست قبلی گفتم.. ولی یه وقتایی سر زدن زیاد باعث اختلال تو زندگی میشه.. طرف زن و بچه ش بهش نیاز دارن، ولی باید حتما ب خانواده ش سر بزنه.. این دیگه واقعا ظلمه.. در هر صورت باید تعادل رعایت بشه

خب این خیلی خوبه یه وقت شرایط زندگی یه جوریه ک رفت و آمد ها روی همین آرامش زندگی تاثیر میذاره…مثلا خ ...

خب من گفتم طرز فکر و رفتارا فرق داره .. 

یهو میبینی ی نفر ی چیزایی رو تشخیص میده و طبق اون رفتار منطقی عمل می‌کنه و آرامش زندگی خودش مهم تر از بقیه است . ی نفرم هرت پرت حالیش نیست و فقط بفکر منافع خودشه ..

چقد منی شما اونا باید درک کنن ما دلمون برا خانواده مون تنگ شده مبخایم پیش اونا باشیم ن اونا بنظر من ...

بعد تازه هر بارم میری و میای تیکه بارونت میکنن.. 

من یه بار اونقدر ناراحت شدم از حرفاشون ک گفتم هر وقت دخترای خودتون نیومدن خونه تون، منم نمیرم خونه بابام…

چقدر فرهنگ اشتباهی دارن پسرای ما... احترام جدا ولی وقتی تصمیم به تشکیل خانواده میگیری باید الویتت اول زنت باشه بعد بچت بعد مادرت ولی اینجا تو کشورم همه چی برعکسه آقا خب اگه وابسته ای تشکیل خانواده نده☹️

[QUOTE=352813588]بعد تازه هر بارم میری و میای تیکه بارونت میکنن..  من یه بار اونقدر ناراحت شدم از حرفاشون ک گفت ...[/QUOTEدقیقا از منم اینطوریه 

انگار تیکه نندازن میمیرن 

دخترای خودشون عیب نداره هر کاری مبکنن 

ولی عروس باید مطیع باشخ

[QUOTE=352813588]بعد تازه هر بارم میری و میای تیکه بارونت میکنن.. من یه بار اونقدر ناراحت شدم از حر ...

من ک چند باری میشه ک وقتی میرم زیاد نمی مونم خونه شون.. البته یه بار بدجوری ازشون گله کردم.. خودمم پشیمون شدم، ولی دیگه بهم سخت نگرفتن…

من ک چند باری میشه ک وقتی میرم زیاد نمی مونم خونه شون.. البته یه بار بدجوری ازشون گله کردم.. خودمم پ ...

اونا چ بری چ نری حرف خودشونو میزنن

پس همون کمتر بری بهتره 

منم زیاد نمیرم 

هر موقع میریم اول میرم خونه خودمون بعد از دو روز میرم ی وعده میمونم 

دوباره میرم خونه خودمون دوسه روز ی بار میرم  در حد ی وعده 

انقدم پستن دعوت نمیکنن خودم باید بلندشم برم

اونا چ بری چ نری حرف خودشونو میزننپس همون کمتر بری بهتره منم زیاد نمیرم هر موقع میریم اول میرم خونه ...

نه من انقدر کم هم نمیرم..

همین الانم ک میگم کم میرم، مثلا اگه 6 روز شهرستان باشم 4 روز خونه بابامم، 2 روز خونه پدرشوهرم.. ولی خب پشت سر هم نمی مونم، مثل شما کلا در رفت و آمدم…

من میرم حوصله م سر میره.. هیشکی نیست خونه شون.. بقیه بچه هاشون ک اونجا زندگی میکنن میان سر میزنن و ز ...

بعد ادم با مادرشووره هم تعریفی نداره 

میخای چی بگی آخه

از ما انقد شلوووغن ک آدم سرسام میگیری