جالبه اگر خانم هر روز به خانوادش سر بزنه و خونشون بمونه مشکلی ندارهآقا کلا باید فراموش کنه خانواده ا ...
خانم هم هرروز بره خونه مادرش قطعا آقا شاکی میشه و حق هم داره
کجا گفتند برای زن مشکلی نیست که شایعه میسازی؟ هر روز چه خبره؟؟؟؟ اگر تنها در صورت هر روز پیش پدر مادر بودن یعنی خانواده مهمه و فراموش نشده لطف کنید برای برادرتون خواستگاری نرید و دختر مردم رو بیچاره نکنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ازدواج کردم هر موقع وقت داشته باشیم و شرایطمون اوکی باشه ب خانواده ها سر میزنیم یا همسرم خودش می ...
این یه مورد بود ک پست قبلی گفتم.. ولی یه وقتایی سر زدن زیاد باعث اختلال تو زندگی میشه.. طرف زن و بچه ش بهش نیاز دارن، ولی باید حتما ب خانواده ش سر بزنه.. این دیگه واقعا ظلمه.. در هر صورت باید تعادل رعایت بشه
خب این خیلی خوبه یه وقت شرایط زندگی یه جوریه ک رفت و آمد ها روی همین آرامش زندگی تاثیر میذاره…مثلا خ ...
خب من گفتم طرز فکر و رفتارا فرق داره ..
یهو میبینی ی نفر ی چیزایی رو تشخیص میده و طبق اون رفتار منطقی عمل میکنه و آرامش زندگی خودش مهم تر از بقیه است . ی نفرم هرت پرت حالیش نیست و فقط بفکر منافع خودشه ..
چقدر فرهنگ اشتباهی دارن پسرای ما... احترام جدا ولی وقتی تصمیم به تشکیل خانواده میگیری باید الویتت اول زنت باشه بعد بچت بعد مادرت ولی اینجا تو کشورم همه چی برعکسه آقا خب اگه وابسته ای تشکیل خانواده نده☹️