2777
2789
عنوان

خواهرشوهرا بیاااین

667 بازدید | 53 پست

عروس بیاد خونتون و بخواد کار کنه در چه حدی بهش کار میدید و کجاها رو

مثلا مهمونی دارم عصرونه قرار فردا بیاد قبلش کمک 

دوستم میگه همه جا خونه کار خونه س چ اشپزخونه باشه یا سرویس و...

یا فقط کارا عادی و تمیزکاری.  بعدش کمک در دسرها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه تمیزکاری رو خودت باید بکنی یعنی چی همه جای خونه خونه اس !! عروس بیاد سرویس شما رو بشوره؟ نمیشه که ! نهایتا میتونی یه گردگیری بدی بهش و کمک تو پخت غذاها و دسرها

منظور دوستت از سرویس ،سرویس بهداشتیه؟؟؟؟ ما به کارگر که برا تمییز کاری میاد اجازه شستشوی سرویس بهداشتی نمیدیم میگیم اون قسمت مال خودم تو بقیه رو برس که بی احترامی نشه بعد این نارفیق نادون داره راهنمایی میکنه عروس توالت بشوره؟

مثلا در این حد که سالاد درست کنه یا سبزی پاک کنه و.. اینا اگه تازه عروس باشه دلم نمیاد کارای بیشتر و ...

اره سالاد عادی و ماکارونی گذاشتم درست کنه

سبزی هم شاید

نه تازه عروس نیست از منم بزرگتره سالها عروسمون میاد کمک گاهی 

دوستت فتنه س بش گوش نده. خودش عروس شد ببینم میره سرویس بشوره! 

عصرونه انقد کار نداره ک نیاز به کمک باشه. نهایتا یه بشقاب جمع کنه از توو پذیرایی توی اشپزخونه بذاره.

دسر و‌آشپزی و مخلفات کار میزبانه نه مهمان.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بستگی به صمیمیتتون داره. اما من به زن داداشام بااینکه خیلی دوستیم، سرویس رو نمیدم تمیز کنن. مودبانه ...

اره

اشپزخونه یا خود خونه و اتاقا و شایدم.حمام

خودش راحت هرکار بگم انجام میده