2777
2789
عنوان

کیا رو صورتشون لکه دارن و بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 41 پست

اگه منظورت کک و مک که با پیاز هم میتونی خیلییی کمرنگشون کنی اگه فقط یه ماه حداقل هر روز منظم بزنی 

یا اینکه کرم ضد لک درماتیپیک هم هست که حداقل باید ۶ ماه استفاده کنی 

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لکه ها خیلی کم رنگ هستن خیلی زیاد

عزیزم ضد آفتابت حتما ضد لک باشه بعد میتونی اسپرین رو با گلاب ترکیب کنی و برا لایه برداری لک ها ازش کمک بگیری ولی حتما یه آزمایش بده تا مطمئن باشی این لکها دلیل درونی نداره بعد از روتین پوستی همیشه استفاده کن 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

لیزر

من واسه کک مک رفتم جلسه ای ۶ونیم میگیره

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

اگه منظورت کک و مک که با پیاز هم میتونی خیلییی کمرنگشون کنی اگه فقط یه ماه حداقل هر روز منظم بزنی ی ...

کک مک با پیاز آبلیمو نمیره 

این لعنتیا خیلی مقاومن

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

اگه منظورت کک و مک که با پیاز هم میتونی خیلییی کمرنگشون کنی اگه فقط یه ماه حداقل هر روز منظم بزنی ی ...

پیاز گوگرد داره و باعث باز یا بسته شدن منافذ پوستی میشه و خیلی به پوست آسیب میزنه هیچ موقع به پوستت پیاز نزن

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

از اینا فکرکنم ایمیجز میگن بهش

به خدا اینا اشغالن چینین مزخرف و سرطان زان آخه کدوم آدم عاقلی می‌رفت ضد آفتاب ۱ تومنی می‌خرید وقتی صد تومنی خوبه تو خود نی نی سایت سرچ کن بفهمی چه بلایی سر پوست بقیه اومده 

قیمت ماسک ورقه ای از منطقه ب منطقه فرق میکنه ولی حدودا از پیج بخری ۱۲ تومن میشه از ۱۲ الی ۱۵ حدودا ا ...

با پوست خودت این کارو نکن اسکراب و کلا محصولات بایو اکوا آشغاله فقط چندتا تینیجر گول میخورن میخرن منم همین کارو کردم الان چند ساله دارم عوارض این آشغال ها رو از بین میبرم خود چینی ها میگن حتی نمیزاریم به پامون بخورن اینا 

کک مک با پیاز آبلیمو نمیره این لعنتیا خیلی مقاومن

واسه من کمرنگ شدن فقط از نزدیک معلومن

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

پیاز گوگرد داره و باعث باز یا بسته شدن منافذ پوستی میشه و خیلی به پوست آسیب میزنه هیچ موقع به پوستت ...

به پوست من ساخته چون موثر بوده 

از کجا بدونم چی خوبه چی بده برای پوستم چون نمیخوام زیاد مواد شیمایی بزنم

از من میشنوی که راه نرفته ندارم برای پوستت.... فقط دکتر پوست خوب برو

اگه مازندران یا نزدیکی هستی برو پیش ارش معبودی خیالت راحت تبلیغاتم نیس👋😐👋

خیلی از چیزایی که از دکتر پوست میپرسم تو اینستو و اینترنت مردم میگن باید بزنین و اگه فلان کردین اونو بزنین و اگه اینجوریه اینو بزنین و روتینت فلان باشه و اینارو دکترا میگن ما خودمون قبول نداریم این چرت و پرتا رو فقط چیزایی که خودشون مینویسن

الان من روتینای گررررررررررووووونن یعنی گرررووونن و اشل استفاده کردم و مثلا مناسب پوستم بود و هرچی از اینستا و مشاور پوستا شنیدم انجام دادم اما پوست سالمم قرمز و جوش جوشی پوسته پوسته شد ایش