2777
2789

خواهرم سنش کمه بعد میشینن با مادرم غیبت . کار ندارم شاید دل مادرم پره فلان ، ولی خواهرم چرا باید از سن کم مثل پیر زنا ازین ور غیبت این گیر دادن به بقیه خیلی حرفای چیزیم میزنه انگار ۵۰ سال سن داره  هی قضاوت مردم نمیفهمم واقعا اینکارارو میره رو مخم 

اصالت لر 🌬

منم ابجیامو مامانم عادت دارن ساعت ها تلفنی حرف بزن اما‌من بدم‌میاد میگم‌مگه عصر نمیخوام بیان اینجا خب میشینین حرف میزنین دگ .اونا منو بد میدونن میگه اره هیچکیو نمیپسندی .خب چیکارکنم بدم‌میاداز تلفنی حرف زدن.به شما چه که شاممون چیه یا کی اومد کی نیومد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ابجیامو مامانم عادت دارن ساعت ها تلفنی حرف بزن اما‌من بدم‌میاد میگم‌مگه عصر نمیخوام بیان اینجا خ ...

اخه سنش کمه یه حرفایی میزنه درمورد بچه مردم مغزم سوت میکشه بگو مگه از آینده خودت خبر داری اینجوری میکنی

اصالت لر 🌬

عزیزم ماهم یکی ازاینا توفامیل داریم   به نظرم تربیت کردن مادرتون اشتباهه الان فامیل ما ازدواج کرده وشوهرش روانی شده ازدستش 

هدف من از عضویت تونینی سایت کمک به دوستامه   لطفا اگه نظرم به دردتون خورد برای خوشحالیم دعا کنید
عزیزم ماهم یکی ازاینا توفامیل داریم به نظرم تربیت کردن مادرتون اشتباهه الان فامیل ما ازدواج کرده و ...

اره خودمم قبول دارم چون که بعضی وقتا زیاد غیبت میکنه اینم عادت کرده مرسی

اصالت لر 🌬