2777
2789
عنوان

خسته شدم از جابه جایی

204 بازدید | 26 پست

دلم گرفته قد یه دنیا اینبارم اسباب کشی کنم میشه شش بار جالبه به جز یکسال که فقط مستاجر بودم همش صاحبخانه بودیم خسته شدم انگار دلم مرده چرا خدا هرچی به سختی بدست میارم ازم میگیره

بدترییین عذاب عالم:اثاث کشی

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میگه از این شهر بریم دوازده ساله تو غربت زندگی کردم خونه ایی که با خون دل ساختیم بفروشیم بریم رشت چرا کار و بارمون جواب نمیده چرا روزیمون بسته شده چرا همیشه همه چشمشون تو زندگی ماست

منم یه هفته اس اثاث کشی کردم ، هنوز کاملا جابجا نشدم

قشنگ با هربار جابه جایی یه جون از جون ادم کم میشه

پُشتِ تمام آرزوهای تو "خدا" ایستاده است... کافیست به "حکمت"ش ایمان داشته باشی تا "قِسمتَ"ت سرِ راهَت قرار بگیرد... او را بخوانید تا شما را اجابت کند
خب اجاره بدید طبقات دیگه تا یکم کار و کاسبی خوب بشه حیفه بفروشید

نمیشه باید بریم دیگه خوب نمیشه سه ساله دوام آوردیم باید جابه جا بشیم این خونه به ما خیر نداد انشاالله به صاحب جدیدش خیر بده چنروزه کاشی به کاشیشو دست میزنم گریه میکنم میگم چقد برات خونه دل خوردم سی سالگی موهام سفید شد

قشنگ با هربار جابه جایی یه جون از جون ادم کم میشه

دیگه توان ندارم درکم میکنی😭میدونی انگار تو قفسم دوازده سال غربت که زبونشونم بلد نباشی تحمل کردم الان انگار عادت کردم رفتن برام سخته

واقعا همینطوره

همیشه هرچی بدست آوردم به سختی زیاد هیچوقت شانس نبود همیشه تلاش و زحمت زیاد بود خدا هیچوقت هیچ چیز رو به من راحت نداده الحمدالله سلامتی باشه اما دیگه سلامتی ندارم قوی نیستم

نمیشه باید بریم دیگه خوب نمیشه سه ساله دوام آوردیم باید جابه جا بشیم این خونه به ما خیر نداد انشاالل ...

آخ عزیزم با کلمات و جملات درماندگی درک کردم از اعماق وجودم انشالله واست بهترین ها رقم بخوره