2777
2789
عنوان

پشت کنکوریای عزیز یک لحظه میایین

44 بازدید | 7 پست

برای انتخاب رشته

معدل کل دیپلم و کتبی نهایی ک میخاین بزنین از کجا اوردینش؟!

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️
نزن باووو من ک نمیزنم. خود آموزش پرورش میده

مردود میکنه اتشباه بزنی

زندگی درد داره دیدی داره خوش میگذره بترس..... اگر غلط مینویسم بخاطر اینه تند مینویسم چک نمیکنم دیگه شورمنده❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نزن باووو من ک نمیزنم. خود آموزش پرورش میده

منم چیزی رو تغییر ندادم باید تغییر میدادیم خودمون؟😐😐😐😐😐من انتخاب رشته کردم رفتتتت

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

نه عزیز من!!! منی که ترمیم زدم و معدلم فرق کرده چ کنم؟!!! یا یه نفر بزنه ۲۰... مگه همینجوری الکیه...

نمیدونم منم ترمیم زدم ولی کارنامه ای ندارم

نمیدونم چیکار کنم.

پاشم برم مدرسه 

چ کنم😂

نمیدونم منم ترمیم زدم ولی کارنامه ای ندارمنمیدونم چیکار کنم.پاشم برم مدرسه چ کنم😂

مدرسه نداره ک... معدل کتبی و نهایی همون برگه دیپلمت فقط... اگه تغییر کرده اونا تغییر میدن خودشون