2777
2789

امشب همسرم زودتر از معمول خوابید منم گفتم بیام سایت ، تمام برق ها رو خاموششش کردم ، اومدم پذیرایی رو مبل دراز کشیدم ، همینطور که مشغول کامنت دادن  بودم و تو جو حرفا ،  یه لحظه سرمو اوردم بالا  ، وای حس کردم یکی تو صورتمه جیغغغغ زدم 😐 حالا چی بود ؟  برگ پهن گیاهی که کنار مبل گذاشتم  بالا سرم بوده چون نور گوشی بهش تابیده معلوم شده منم فکر کردم یهو  کسی بالاسرمه 😆😆 خیلی حس بدی بود🥲با اینکه کلی بعدش به خودم  خندیدم  

من چون ذهنیت دارم نزده میرقصم 😁

برا شما هم پیش اومده اینجوری ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بله پیش اومده

دچار فلج خواب شده بودم فکر کردم پتوی سفیدم جنه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم احضار اگه دیده باشید بر اساس واقعیت ساخته شده حتی اون جن‌گیر ها هم تا همین چندسال پیش زندگی میکردند و تمام مدارک و شواهد توی خونشون موجود هست 

جن ها بد همیشه کنارمون هستن بعضی وقتا تشخیص میدن طعمه مناسبی هستی و به نحوی می‌خوان نزدیک بشن و واکنشت رو بسنجند 

هیچ خبری نیست ...😉
شبا فازتون چیه این تاپیکا رو میزنین ، خب همون روز بزنین دیگه اه

اصلش همون شب 😄🫣

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

شبا فازتون چیه این تاپیکا رو میزنین ، خب همون روز بزنین دیگه اه

اول اینکه تو عنوان زدم مشخصه توش چیه اینکه با این حال داخلش میایید و کامنتم  میدید خیلی عجیبه 

بعدم ببخشید که تو روز نور هست ادم دور ورشو میبینه توعم نمیزنه با اجازت  همین نیم ساعت پیش برام پیش اومد که تاپیکم زدم اذیت میشی شبا سایت نیا 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
الان ترسیدی؟؟چیزی نگفت که

یه عده عجیب فقط دنبال گیر دادن هستن فقط !! 

ما هم بیکاریم اینحاییم ولی از بیکاری  دیگه به مردم نمیریم گیر بذیم 😄