2777
2789

طرف شوهر داره با دو تا بچه مثلااا ادم مذهبی ییم هست ولی تا شوهرمو بعضی مردارو میبینه یهو با نمک میشه و ادا میاد هی با مردا و مخصوصا شوهرم شوخی میکنه. همش تمرکزش روی شوهر منه تا میخنده هی بهش نگاه میکنه

منم زنم میفهمم ولی متاسفانه نمیتونم به روش بیارم

خیلی دوسش داشتم عین خواهرم اما از وقتی فهمیدم منظور داره ازش متنفر شدم اما بازم به روش میخندم و نمیتونم بهش بفهمونم خودشو جمع کنه و بگم بهش من فهمیدم.

هی میخواد توی جمع از شوهرم تعریف کنه و باهاش هم صحبت شه اما شوهرم محلش نمیذاره. شوهرش خیلیی ادم متشخص و سرسنگینی هست اما این زن خیلی بی حیاعه و برخلاف ظاهر مذهبیش واقعا ذره ای حیا نداره. مثلا توی ماشین نشستیم به بچش داره زیر چادر شیر میده یهویی جیغ میزنه وای سرشو گاز گرفت یا مثلا چندین بار یهویی شوهرم بی حجاب دیدش اومد با ذوق و خنده بهم گفت وای شوهرت منو دید

یه بار بهش گفتم بقیه نامحرم میبینتشون ناراحت میشن تو خوشحال میشی گفت نه از استرسه... 

یا هی گیر میده اره شوهرت منو دوس نداره یه بار گفتم عزیزمن چرا باید شوهرم محل نامحرم بذاره.

میدونید یه مدت هی به شوهرم پیام میداد من بدم اومد که انقد مریضه شمارشو پاک کردم خودشم فهمید

نمیدونم چطور بهش بفهمونم خودشو جمع کنه چون من ادمی نیستم مقابله به مثل کنم و با شوهرش این رفتارارو داشته باشم یا بخوام آزارش بدم چون هم خدارو در نظر میگیرم هم شخصیتم بهم اجازه نمیده بااینکه هم از لحاظ چهره و هم پرستیژ خانودگی خیلی ازش بالاترم و اون متاسفانه ضعیفه. خیلی هم دلم واسش میسوزه اما نمیتونم تحمل کنم کسی واسه شوهرم کرم بریزه هرچند که شوهرم محل نذاره از اون زن متنفر میشم. حالا به نظرتون چیکارش کنم چی بهش بگم؟ دوس ندارم از یکی متنفر باشم و هی ببینمش. اخه جزو خانوادمونه و زیاد میبینمش نمیتونم حذفش کنم

باهاش قطع رابطه کن دردسر میشه اصلأ ارتباط رو کم کن از رفتاراش حس خوبی نگرفتم 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واا هرکی با مردا راحت باشه خرابه؟

تث جمع میگه میخنده روتبط‌اجتماعیش خوبه

چقد حسودی تو 

خصوصی که نمیره پیام بده

شپهر داره خودشم شوهرشم شاهده 

خجالت بکش

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

واا هرکی با مردا راحت باشه خرابه؟تث جمع میگه میخنده روتبط‌اجتماعیش خوبهچقد حسودی تو خصوصی که نمیره پ ...

متاسفانه زیاد هست زن های خونه خراب کن 

کاربری سوم رستا کوچولوام🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪

سعی کن جاهایی که میدونید هست کمتر برید دعوت نکنید خونتون و دعوت کردن نرید که قطع رابطه بشه اگه رابطتت با همسرت خوبه بهش بگو این موضوع اذیتت می کنه تا خودش هم بدونه و پای طرفو کوتاه کنه

یه روزی بلاخره منم موفق میشم🙃

بچه ها من آدم حساسی نیستم ولی زنم و متوجه این رفتارا میشم که یکی مریضه... خودتون متوجه میشید چی میگم

اصلا چند روزه روی مخمه که بااین ادم چیکار کنم بهش بفهمونم انقد گرده افشانی نکنه

کلا ادم مریضیه شوهر دوستمو دیده میگه این خیلی جذابه ازش خوشم میاد فلان مردو میبینه میگه خوب چیزیه خوشم میاد ازش 

وای از بی حیاییاش.

واقعا چندشم میشه ازش

شما باشین چیکارش میکنین

واا هرکی با مردا راحت باشه خرابه؟تث جمع میگه میخنده روتبط‌اجتماعیش خوبهچقد حسودی تو خصوصی که نمیره پ ...

عزیزم‌داره میگه حرفای چرت و پرت میزنه 

یکی جلوی شوهر خودتم بگه ای بچه سر سینمو گاز گرفت و این مدل حرفا  اروم‌میشینی میگی طرف خوش برخورده؟؟؟

عجب

میشه برای تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟❤️

دقیقا عین رفتارای خودشو مثال بزن بگو شوهرم یه خانومی بود هچین رفتارایی کرد متوجه شده بود به شوهرش گف تا زنه خودشو جم کنه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚