2777
2789

من امروز یه انبار غذا گرفتم برا نی نی هنو دنیا نیومده ولی الان یه مشکلی هست اونطور که من فکر میکردم نیس در شو بار میکنم اینطوریه عکسی که تو نت دیدمم میزارماین سفید دو هر چی دور میدم یا میکشم بالا باز نمیشه

با من بحث نکنید 🤷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا خیلی بیخودن اصلا ب درد نمیخورن کاش ی مدل دیگه میگرفتی از اینایی که مثل قوطین پیمانه اینا دارن گرونترن ولی کاربردی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نگاه ابنطور ک من فهمیدم باید از قسمت سفید ها باز کنینگاه از ته حساب کنسفیده ول کن بعد خاکستری حالا ...

مشکل همینجاست که هر کاری میکنم باز نمیشه نمی‌دونم چرا یعنی دستم شکست ولی باز نشد

با من بحث نکنید 🤷

این باید قسمت سفیدش باز بشه ، بشه یک ظرف کوچولو... باز نمیشه؟ پایینش هم باز نشد؟

من دارم ولی شبیه این عروسکی نیست، ساده ست.

طبقاتش رو به دلخواه کم و زیاد میتونی بکنی.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃