2777
2789

جدا کیسی واستون میاد که خوب باشه ؟

آخه هم وضعیت مالی خوب نیس هم فرهنگی 

من موندم اینایی که چند سال اخیر ازدواج کردن مثلا از لحاظ مالی اوکی بودن ؟

مثلاً خونه داشتین ازدواج کردین ؟(البته توقع خونه داشتن این دور زمونه زیاده واقعا)

واقعا اگه هم خونه دارین هم همسرتون مرد خوبیه 

واقعا شانستون گرفته 

ما که با این وضع کشور فکر کنم باید تنهایی تا آخر عمرو بپذیریم 😑

دلم واسه کسی تنگه که نمی‌دونم کیه 

اطراف من ازدواج میکنن چون وضع مالیشون عالیه 

معمولا پدر پسر خونه میده پدر دختر هم جهاز خوب

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم مرد خوبی خداروشکر خونه و ماشین نداشت. درامد هم کمم بود اما الان هم میخوایم خونه داربشیم هم درامدمون بهتر شده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

زیبایی و موقعیت خانوادت تعیین کنندس و سیاست و تلاش خودت😘

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

تو دختری حالا نیاز نیس خونه داشته باشی

نه آخه از پسرام نمیشه توقع خونه داشت 

فکر کنم باید با همون اجاره زندگی کرد 

ولی در کل خوب پسرام دیگه جرئت نمیکنن 

دلم واسه کسی تنگه که نمی‌دونم کیه