2777
2789
عنوان

همچین عکسی تو گوشی شوهرتون ببینید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 61 پست
نه اولین باره میرم اون پایینا با جزئیات میبینم

خوب پس ولش کن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ۵ساله ام نمیتونه اینجوری خودشو گول بزنه که تو گفتی😅😐

😁😁😁😁خب نباید الکی قضاوت کرد بعدشم الان بعداز اون همه مدت شر درست کنه خوبه  ب نطرم اول ب شوهرش بگه جریان چی بوده شاید توصیح قانع کننده ای بهش داد 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
من عکسای ۵ سال پیشم اون پایین مایینا میمونه خبر ندارم میخوای شوهرت یادش بمونه بعدشم وقتی باهاش دوست ...

الان نیست مطمئنم 

همین شوک کرده منو که اینطور آدمی نیست

بهتره اول زمان سیو شدن عکس رو نگاه کنی... ان شاءالله که مال زمان قبل ازدواج/دوستیتون بوده و اشتباها ...

نه واسه زود خیلی پایین بود عکسه تقریبا شاید مال زمانی که ۲۰ روز دوست شدع بودیم

الان نیست مطمئنم همین شوک کرده منو که اینطور آدمی نیست

پس بیخودی تو این سایت نچرخید با این عنوان!!!

تا صبح شکت رو صدبرابر میکنن تهشم میگن فقط طلاق جالب اینجاست کسانی که این حرفارو میزنن اکثرا مجردن و مشاوره غلط میدن بهت

اول زندگیته بهتر روتون تو روی هم باز نشه فعلا چرخاشو زده که تورو انتخاب کرده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
قاطی عکسای قدیمش پیداش کردم

میتونی خیلی ریلکس صب بهش بگی بنظرم دیگه دلیلی نداره عکسای گذشتت داخل گالری گوشیت باشه 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁