2777
2789
عنوان

همچین عکسی تو گوشی شوهرتون ببینید چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2159 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بپرس ازش این ساده ترین کاره

منم در این مواقع همین کارو میکنم

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

ببین الکی شر نکن شاید باهم نبودن و جدا جدا رفتن اونجا و قلیون کشیدن حالا شوهرت از خودش عکس گرفته اونم توشه دوس نداشته حذفش کنه همین بوده  باشه ماجرا 🤷‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

من عکسای ۵ سال پیشم اون پایین مایینا میمونه خبر ندارم میخوای شوهرت یادش بمونه بعدشم وقتی باهاش دوست شدی وازدواج کردی خب فکر کردی تنها دختر روی زمینی که باتو دوست شده معلومه قبل تو یا همزمان باتو چند تا دیگرم امتحان کرده برو دعا کن الان تو کارش نباشه قبل که مهم نیست

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
میتونی از رو اطلاعات خود عکس بفهمی مال چه موقع بوده ساعت تاریخ دارن عکسا البته اگه با گوشی خودش گرفت ...

مال اون موقه س تازه لباسه رو گرفته و تازه دوست شده بودیم

بهتره اول زمان سیو شدن عکس رو نگاه کنی... 

ان شاءالله که مال زمان قبل ازدواج/دوستیتون بوده و اشتباها در گوشیشون جا مونده.... 

اما خب اگر تاریخش مال تازگیا باشه، ممکنه مثلا براش فرستاده باشن برای زنده شدن خاطرات قدیمی و.... 

و بقولی اتیش زیر خاکستر رو روشن کردن. 

ان شاءالله که زندگیتون سرشار از عشق و تعهد باشه

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

اول نگا میکنم ببینم این عکس کجاس ماله چه قسمتیه تو گالری شاید کسی فرستاده براش

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
یادش رفته احتمالا چون خیلی پایین بود و قاطی همه ی عکسا

اره پس بیخیال بابا اصلا ب روش نیار ک عادی بشه براش این حرفا مال قبل متعهد بودنش بود مهن الانشه ک اعتناد داری بش

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀