امروز با یکی از دوستام صحبت میکردم که تو فضای اینستا یه آقا پسری بهش پیام داده بود که خیلی خوشتیپ و جذاب بود میگفت بعد از این که نام و نام خانوادگی منو پرسید و کلی استیکر گل و قلب گذاشت گفت شما شاغلید؟ .به نظرتون چرا یه مرد باید سوال اولش شغل خانوم باشه در صورتی که عکس پروفایل اون آقا انگار خلبان هواپیما هست؟
هر کسی یه سری معیارها برای انتخاب همسرش داره دیگه ایشونم شاغل بودن جز معیارهاشونه
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوران خانه داری خانوم ها و فقط کار کردن آقایون داره تموم میشه
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
چون وضع گرونه حقوق یک نفر کفاف زندگی رو نمیده و نسل جدید خصوصا اونایی ک حمایت کامل خانواده رو ندارن ...
آخه من خودم به عنوان یه دختر اگر برای خواستگارم شاغل بودن و درآمد داشتن من مهم باشه همون اول جواب رد میدم چون خیلی بهم برمیخوره که رو درآمد زن حساب کنه