2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@pichak_slp عزیزم ممکنه یکم کمکم کنین؟نمیدونم گفتار درمانی بزنم برای انتخاب رشته یا نه.اگر ممکنه را ...

رتبه ت به چه رشته های دیگه ای میخوره 

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
رتبه ام به پرستاری و کار درمانی و ... میخوردالبته دیشب مهلتش تموم شد هیچ کدوم رو انتخاب نکردم

چرا؟

هردوشون رشته های خوبی بودن مخصوصا کاردرمانی

از لحاظ اینده ی شغلی چطوره؟بازار کار؟ درامد؟در مورد گفتار درمانی هم توضیح میدین؟

هر دوشون خوبن

هم با لیسانس مجوز مطب داری، هم کارش دست خودته تایمی که دوست داری میذاری همونقدرم درمیاری

بعد سه تا رشته اصلی رشته های توانبخشی خیلی پول سازن

نیازم ندارن جایی استخدام شی حتما، خودت برا خودت میتونی کار کنی

پرستیژ کارشونم خوبه، محیط کم تنش و تمیزی هم هست به نسبت بیمارستان 

از لحاظ اینده ی شغلی چطوره؟بازار کار؟ درامد؟در مورد گفتار درمانی هم توضیح میدین؟

و چون فارغ‌التحصیل کم دارن اشباع نیستن

هرکدوم اوردی برو

بینایی و فیزیو و شنوایی رو اول بزن

بعد کار و گفتار درمانی

و چون فارغ‌التحصیل کم دارن اشباع نیستنهرکدوم اوردی بروبینایی و فیزیو و شنوایی رو اول بزنبعد کار و گف ...

سلام عزیزم خوبین؟

اگه یادتون باشه من ر مورد گفتار درمانی سوال داشتم خیلی وقت پیش

امسال گفتار قبول شدم 

میخواستم ازتون بپرسم از همین اول راه چه کار هایی رو انجام بدم تا در آینده گفتاردرمان موفق تری باشم؟

دانش و مهارتی هست که اگر موقعی که سر کارم رفتم بلد باشم به دردم بخوره؟