2777
2789
عنوان

دغدغه ی بعضی از خانوما

116 بازدید | 9 پست

امروز یه خانومی تاپیک زده گفته خیلی ناراحتم  ناخونای پامو ژلیش کردم شوهرم از سر کار اومده متوجه نشده خیلی دلم شکسته نمیدونم با این مرد بی احساس چکار کنم دلم میخاد بمیرم ایقد گریه کردم

۹۷درصد بهش پیشنهاد طلاق دادن

۲درصد مشاوره 

۱درصد منطقی راهنمایش کرده 

اونوقت من شوهرم چند وقت پیش رفت مسافرت منم از سر بیکاری رفتم لبمو چانمو ژل زدم نط سیب هم برام زد پیشانیمم بوتاکس کرد 

موهامو پرو بوتاکس کردم ابروـمژه هامم لیفت کردم همش حوصلم سر رفت با جاریم اون مدت فقط ریختو پاش میکردیم ناخونامم بماند 

جوری شدم تشخیصش از دورهم معلوم بود

شوهرم برگشت این همه تغییرو حس نکرد اصلا نفهمید 

من چیزی نگفتم اونم همینطور اما تو نی نی سایت جار نزدم چون مطمئن بودم متقاعدم صدرصد میکنن که طلاق بگیرم الانم دارم زندگیمو میکنم با همون روند 

نه قصد طلاق دارم نه قصد مردن قصد من زندگی کردنه همین 

یا میسازدم یا میسازمش

برام هیچ حسی شبیه تو نیست

پس لطفااا بخاطر یه بحث یا حرف مسخره طلاقو پیشنهاد ندیدن 

بخاطر چیزیای مسخره زندگیتونو سخت نکنین خوشبختی دست خودم ادمه بخدا پول خوشبختی نمیارهههه مهرو محبته که خوشبختی میاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اصلا مسئله ای نیس که باعث ناراحتی باشه

همش به خاطر تفاوت ساختاری فکری و مغزی زن و مرده

آقایون اصلا به مانند خانوم ها ریزبین و جزئی نگر نیستن

اتفاقا خانوم ها باید از این ویژگی استفاده کنن و خیلی هم رو نقص های جزئی چهرشون حساس نباشن چون مرد ها اصلا متوجهش نیستن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
😂شوهرتو یبار چشم پزشکی ببر وجدانا حالا شوهر من شاید به ناخن پام‌توجه نکنه ولی به ورم صورت ( ژل و ب ...

باور کن نمیخام هی متوجه بشه چون میترسم جوـگیر بشه نزاره کاری کنم  

باور کن نمیخام هی متوجه بشه چون میترسم جوـگیر بشه نزاره کاری کنم

آره راست میگی 

من میخواستم برم ابرومو فیبروز کنم نذاشت 🥲 خودم پول دارم ولی میخواستم اون هزینه کنه که گفت اگر برای من قراره بکنی من همینطوری بهت علاقه مند شدم .

منم گفتم پس شوهر جان اگر اینجوریه با پولش برو برام یه عنک آفتابی خوب بخر،  😎

[QUOTE=352771179]آره راست میگی  من میخواستم برم ابرومو فیبروز کنم نذاشت 🥲 خودم پول دارم ولی میخواستم اون هزینه ...[/QUOTE

عزیزم عشقتون پایدار 

مال من دیگه خیلی وقته تو کار هم دخالت نمیکنیم عادت کردیم