2777
2789
عنوان

خواستگارم میخواد بیاد حالم داغونه

249 بازدید | 13 پست

شرایطش عالیه هم خودش هم خانواده ش ولی من قبلا ی شکست عاطفی خوردم که ضربه ش و هیچ جوره نمیتونم فراموش کنم و اون شخصی که عاشقش بودم و هم همینطور کلا بنا به دلایلی خیلی وقته از دنیا بریدم همه میگن شرایط خواستگارت عالیه بزار بیان ولی وقتی مدام تو زندگی به مرگ فکر میکنم و پس زده شدن از سمت کسی که قبلا عاشقش بودم  مگه میشه با این شرایط ازدواج کرد 

حالم بده کاش امشب بمیرم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ عاشقش بودی ک هیچ وقت نمیتونی ب پسری دیگه فک کنی اگ‌نبودی ازدواج کن خودتم ادیت نکن

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

عزیز قشنگم 

اجازه بده این فرد بیاد 

از نزدیک خودش و شرایطش رو ببینی 

شاید انقدر خوب و موجه بود که در کنارش با دیدن خوبی هاش ، بدی های اون شخص برات از بین بره چون خوب بودن رو دیدی و لمس کردی 

تو بله رو بگو عاشق خودشم نشو عاشق کارت بانکی بشی خیر دنیا و آخرت نصیبت میشه .

از بچگی تو خانواده ای بزرگ شدم که هرچی خواستم بهم دادن ولی هیچوقت احساس خوشبختی نکردم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
منم تو همچین شرایطی بودم و هرطور شده بود ردش کردم ولی الان نظرم اینه اجازه بده بیاد خونتون شاید مهرش ...

پس چجوری بزارم بیان 

کلا حتی حوصله خودمم تو زندگی ندارم آرزو مرگمو میکنم 

در نهایت کسی و چیزی نمیتونه تو رو مجبور کنه به این وصلت یا هر وصلت با هر کسی دیگه 

انتخاب کننده تو هستی و امیدوارم بهترین و درست ترین انتخاب رو داشته باشی 

کاملا درکت میکنم که چشمت ترسیده از تجربه های که داشتی ، امیدوارم به بهترین نحو حل بشه واست و عبور کنی از اون آدم و خاطرات تلخی که برات بوجود آورده ، شاید با تمام بدی هاش هنوزم شخص خودش رو فراموش نکرده باشی و ته دلت علاقه ای باشه که بازم به عنوان یه دختر درکت میکنم عزیزم 

گذشته ها گذشت برای چی به گذشته باید فکر کنی !به چشم تجربه بهش نگاه کن و رد شو

به حرف خیلی راحته 

پس چجوری بزارم بیان کلا حتی حوصله خودمم تو زندگی ندارم آرزو مرگمو میکنم

بیاین ی جلسه ببینید مثل مهمونی 

به جایی بر نمیخوره همش ۲ ساعته . بهش نگاه کن باهاش حرف بزن شاید خوشت اومد بهش فرصت دادی 

پس نباشی از ناامید شوندگان ❤️‍🔥🌸
از بچگی تو خانواده ای بزرگ شدم که هرچی خواستم بهم دادن ولی هیچوقت احساس خوشبختی نکردم

معما چو حل گشت آسان شود . مشگل شما مثل یه معماست که نتونستی حل کنی . راه حل رو بدونی خیلی راحت زندگیت عادی میشه و این غم تموم میشه .