2777
2789

نه من هیچوقت سوراخش نمیکنم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری درست میکنی اسی؟نخود بندازی توش ۵ ۶ تا خیلی ترد میشه

یادم رفت الان برم درشو باز کنم چندتانخو بندازم

ساده آب ونمک ترکیب میکنم اب نمک خیلی کمی شورباشه بعد ترخون وشویدومرزه فلفل سیرکمی تهش میریزم خیارامیچینم بعد دوباره همینایی ک گفتم روش می‌چینم اب نمک میریزم تاقدخیاراشه بعدش سرکه میریزم روش

یادم رفت الان برم درشو باز کنم چندتانخو بندازمساده آب ونمک ترکیب میکنم اب نمک خیلی کمی شورباشه بعد ت ...

اسی ترخون و شوید و مرزه خشک بریزیم مشکلی نیس؟

مرزه چقد باید بریزیم؟

مزه خیارشورای بازاری میده؟

اسی ترخون و شوید و مرزه خشک بریزیم مشکلی نیس؟مرزه چقد باید بریزیم؟مزه خیارشورای بازاری میده؟

خشک هم میشه فک کنم والا اندازه نداره من خودم دستی میریزم ...بعدمدبستگی به نمک که می‌ریزی داره کمی هم سرکه بزن

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792