2777
2789
عنوان

اگر برمیگشتید به عقب دماغتونو عمل میکردین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 47 پست
خراب نمیکنن پیش یه دکتر معروف برو

هرچی دکتر سرچ میکنی  ازش مینالن  که خراب کردن  همون معروفاش  من  از کجا دکتر کاربلد پیدا کنم  

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیتواستم کسی بفهمه عملیه و اینکه چهرم مصنوعی بشهولی هرکس میگه بینیت چقد قشنگه میگم عملیه😐😐خب ا ...

واای😂😂😂 همون خب چراا میگی😂

خوبه باز پس اینکه همه تعریف میکنن یعنی خوشگله دیگه☺️

عمل نکردمولی دلم میخواد عمل کنم نمیدونم چرا:/خواهرا بیاید از معایبش بگید منصرفم کنیداخه بد نیست‌ اصل ...

معایب نداره اگه دکتر خوبی انتخاب کنی مزایا هم داره😂

خوب فکر کن درست تصمیم بگیر جای درست و معتبر برو برای منم دعا کن 

جهان من در صلح است🪐
مشکل تنفسی داری؟

نه  ندارم میگم بعده  عمل نکنه  نفس کشیدن سخت شه  صدا عوض شه و..

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
نگم؟😂عذاب وجدان میگیرمهبعد که میگم عملیه میگن جدی من فک میکردم خدادادیه😭🤣

نبابا دیگه وقتی برای اینکه کسی نفهمه طبیعی عمل کردی دیگه گفتنش چیه😂 تعریف میکنن بگو ممنون مرسی حالا لازم نیست همه چیو بریزی رو دایره

اگ مشکل تنفسی نداری عمل نکنیکی عمل کرده بود مشکل تنفسی نداشت بعد عمل مشکل پیدا کرد دوباره پول داده ب ...

نه مشکل تنفسی ندارم   همین  ادم میترسه  که چ ارزشی  داره سلامتی ادم نابود شه

نبابا دیگه وقتی برای اینکه کسی نفهمه طبیعی عمل کردی دیگه گفتنش چیه😂 تعریف میکنن بگو ممنون مرسی حالا ...

🤣🤣🤣بابا از شانسم همیشه یکی کنارمه که بهش گفتم عملیه

بعد من نگم نمیدونم حسودن یا چین اونا میگن عملیه

بعد ضایع میشم😂😐یبار خواستم نگم ابروم رفت

معایب نداره اگه دکتر خوبی انتخاب کنی مزایا هم داره😂خوب فکر کن درست تصمیم بگیر جای درست و معتبر برو ...

اخه دماغم نیاز ب عمل نداره اصلا

یه لحظه میگم کاش برم فانتزی عمل کنم

بعد میگم ول کننن

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره