2777
2789

دخترم ۱۴ماهشه..فقط و فقط اسهال خلطی داره..روزی سه تا چهاربار..داغون شد بچم..همینجوری کم وزنه کلی هم وزن از دست داد..
خودمم دارم دق میکنم
بخدا سه بار دکتر بردم هیچی نمیگن داروهای تکراری میدن😭😭

نئوزینک،پدی لاکت،کیدی لاکت،قطره رامفلور 

کته ماش سنحد موز هیچکدوووم اثر نداشت

کسی شربت لوپرامید داده بچش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسر منم همینجوری شد یه بار چندتا دکتر بردم یه عالمه دارو میدان بیفایده پسرم روز به روز لاغر تر میشد چهار ماه درگیر بودم اخرش بردمش یه دکتر بهش یه مکمل لیکو داد برای اشتهاش ویه شربت میترونیدازل گف معدش عفونت کرده تا سه روز دیگه باید خوب بشه خوب نشد ببرش دکتر گوارش  روز سوم خوب شد خداخیرش بده دکترو

منم دخترم اینجوری بود هرچی دکتر بردم فایده نداشت همه این داروهایی که شما دادین به بچتون منم به دخترم دادم آخرش بردم یه دکتر یه جعبه ساشه داد که اسمش پلانتاژل بود که خیلی زود اثر گذاشت الانم بعد اونموقع اینجوری میشه براش اندازه یه سرنگ درست میکنم میدم خوب میشه خیلی سریع عمل میکنه شما هم امتحان کن عزیزم

عزیزم پسر منم همینجوری شد یه بار چندتا دکتر بردم یه عالمه دارو میدان بیفایده پسرم روز به روز لاغر تر ...

پس چرا دکترایی که من دخترمو بردم هیچی نمیدن😭بچم داغون شد

پسر شما هم فقط اسهال خلطی داشت؟؟

منم دخترم اینجوری بود هرچی دکتر بردم فایده نداشت همه این داروهایی که شما دادین به بچتون منم به دخترم ...

انقدر که هیچی تاثیر تداشت خیلی نا امیدم
دخترم کم وزنه همینجوری کلی غصه داشتم این اسهال لعنتی همه زندگیمو مختل کرد
مرسی عزیزم جواب دادی،دختر شما علایم دیگه ای نداشن؟

پس چرا دکترایی که من دخترمو بردم هیچی نمیدن😭بچم داغون شدپسر شما هم فقط اسهال خلطی داشت؟؟

اره خیلی لاغرشده بود قبلش پسرم تپل بود اما بخاطر اون کلی وزن کم کرد اسهال پسر من باعرض معذرت مثل سفیده تخم مرغ بود 

مال دخترمم همینه تقریباروزی چندبار دفع داشت؟

فک میکنم بعد هربار غذا خوردن بود گاهی کم گاهی زیاد  براش بگیر. البته قبلش با دکتر مشورت کن یا از داروخانه بپرس ببین مشکلی نداره بدی یا چقد بدی