2777
2789
عنوان

دخترایی که کنکور دادین بیایین

180 بازدید | 12 پست

آقا من همیشه برام سوال بوده که تو کنکور هر دفترچه رو که میدن مثلا اول دفترچه زیست و میدن تایمش که تموم میشه ازت دفترچه هارو میگیرن بعد دفترچه بعدی میدن ؟؟

یا نه مثلا تو میتونی خودت زمانتو بین دفترچه ها تقسیم کنی ، وقت بیشتر بزاری برا فلان درس وقت آخرتو بزاری برا اون یکی درس؟ 

چجوریه این نحوه گرفتن دفترچه ها 

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفترچه اول که زیسته میدن بهت ۴۵دقیقه وقت داره بعد ازت میگیرن دفترچه دوم شیمی و فیزیک با هم میدن یک ساعت و ربع وقت داره بعد اونو میگیرن زمین و ریاضی میدن که یک ساعت وقت داره 

اگه بگم یادم نمیاد باور میکنی؟ ۴ ماه پیش کنکور دادم

حافظه ماهی😂:

۱۸ سالمه اگر یه وقت حرفی زدم که ناراحت شدی و نباید میزدم بزار به حساب نادونی و جوونی دوست عزیزم😂🥲

قبلا عمومیا جدا بود دفترچه‌اشون اختصاصی ها جدا

الان تجربی ۳ تا دفترچه‌اس

زمین و شیمی فک کنم

ریاضی و فیزیک

زیست

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دفترچه اول که زیسته میدن بهت ۴۵دقیقه وقت داره بعد ازت میگیرن دفترچه دوم شیمی و فیزیک با هم میدن یک س ...

وای پس این مدیریت زمانه خیلی مهمه که بتونی هر تست و تو یه مین بزنی 

من جدا سر آزمونا کم میارم تایم به حدی که دیگه به ریاضی نمیرسه وقتم

وای پس این مدیریت زمانه خیلی مهمه که بتونی هر تست و تو یه مین بزنی من جدا سر آزمونا کم میارم تایم به ...

دفترچه دوم باید مدیریت بیشتری داشته باشی 

دفترچه سوم که ریاضی و زمین هست زمین نهادینه توی ده دقیقه یا ۱۵دقیقه اول اونو میزنی بقیه زمانتو میدید به ریاضی 

ولی شیمی و فیزیک خب بیشتر حل کردن یه زمان بیشتر میبره

دفترچه دوم باید مدیریت بیشتری داشته باشی دفترچه سوم که ریاضی و زمین هست زمین نهادینه توی ده دقیقه یا ...

شیمی فقط هم دقیقا برا هر تست یه ۱ دقیقه وقت داری اره؟

شیمی بعضی سوالات مفهومیه دیگه شیمی و فیزیک رو میزنی زمان بیشتر آوردی میدید به اونی که بیشتر مسلطی

😂چقد اشتباه نوشتم 

ولی متوجه شدم عزیزم ممنون