2777
2789
عنوان

چرا اکثرا میگن هوش مهم نیست

348 بازدید | 16 پست

درسته که تلاش خیلی مهمه؛

ولی هوشم واقعا بی تاثیر نیست.

بنظرم اینکه تلاش تاثیر بسزایی روی موفقیت داره، باعث نمیشه تاثیر ضریب هوشی رو نادیده بگیریم.

نظر شما چیه؟!

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

واقعا ضریب هوشی مهم نیست من تست ایکیو توی همون سایت ایکیو سنج دادم ۱۴۰ شدم از بقیه خانواده بالاتر ولی پشت کنکوری شدم. همش به تلاش و سخت کوشیه. مشاور کنکورم هم این تست رو داد ۱۱۵ شد در حالی که دانشجو پزشکیه 

قطعا مهمه

ولی اکثر ادمای باهوش به جای خاصی نمیرسن و بخاطر درک بالا از همه چیز،خیلی اذیت میشن

تجربه ثابت کرده بیش تر از همه ادمایی ک پشتکار و استمرار دارن موفق میشن نه ادمایی ک صرفا هوش. بالا دارن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوش مهمه هر کسی یه بخشی از هوش رو داره ، یکی هوش ریاضی داره یکی هوش علوم طبیعی رو داره ، یکی هوش علوم انسانی رو داره ، یکی هوش کارای دستی رو داره و دست قشنگ میچرخه و ذهن خلاقه ، یکی هوش اقتصادی داره بلده کی چی کجا بخره بفروشه مثلا ، یکی هوش هنری داره و ...

عجب 
واقعا ضریب هوشی مهم نیست من تست ایکیو توی همون سایت ایکیو سنج دادم ۱۴۰ شدم از بقیه خانواده بالاتر ول ...

واقعا تلاش مهم تره

ولی خب هوش هم بی تاثیر نیست

پشت کنکوری شدنم به معنی خنگ بودن نیست

ما از مشکلات زندگی بقیه خبر نداریم و نمیدونیم یه پشت کنکوری چرا سال کنکورش تلاش نکرده

شاید واقعا شرایطشو نداشته

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

قطعا مهمهولی اکثر ادمای باهوش به جای خاصی نمیرسن و بخاطر درک بالا از همه چیز،خیلی اذیت میشنتجربه ثاب ...

منم یه نفر رو میشناسم که جزو افراد نابغه هستش

منتها خودش میگه پرش ذهنی زیادی  داره و نمیتونه راحت تمرکز کنه

بنظر شما چطوری باید مدیریتش کنه؟!

واقعا تلاش مهم ترهولی خب هوش هم بی تاثیر نیستپشت کنکوری شدنم به معنی خنگ بودن نیستما از مشکلات زندگی ...

دقیقا منم شرایطش رو نداشتم چون پدر و مادرم جدا شدن روحیم خوب نبود. فکر می‌کنم راست میگی هوش هم مهمه

منم یه نفر رو میشناسم که جزو افراد نابغه هستشمنتها خودش میگه پرش ذهنی زیادی داره و نمیتونه راحت تمر ...

من خودم یه چنل تلگرام زدم اونجا چیزایی که میاد توی ذهنم رو مینویسم یا اینکه توی دفتر مینویسم وقتی درسم تموم میشد میشینم ساعت ها بهشون فکر میکنم😭یجورایی معتادم به فکر کردن و داستان ساختن.

هوش مهمه هر کسی یه بخشی از هوش رو داره ، یکی هوش ریاضی داره یکی هوش علوم طبیعی رو داره ، یکی هوش علو ...

بنظر شما کسی که هوش تحلیلی بالایی داره برای چه کاری مناسبه؟!

دقیقا منم شرایطش رو نداشتم چون پدر و مادرم جدا شدن روحیم خوب نبود. فکر می‌کنم راست میگی هوش هم مهمه

شرایط روحی تو سال کنکور واقعا مهمه

بابت اتفاقی که برات افتاده متاسفم عزیزم

ولی یادت باشه این باعث نمیشه که تو برای آزمونی مثل کنکور کافی نباشی

شرایطشو نداشتی

مطمئنم هر وقت بخوای از پسش برمیای  

قطعا هوش مهمه تلاش بدون هوش هم بی فایده است طرف به هیچ جا نمیرسه البته هوش زندگی با هوش تحصیل فرق دا ...

بنظرتون هوش تحلیلی به چه کارم میاد؟!

نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم...

زیادی ناامیدم

من خودم یه چنل تلگرام زدم اونجا چیزایی که میاد توی ذهنم رو مینویسم یا اینکه توی دفتر مینویسم وقتی در ...

چقدر شبیه منی:)

منم نمیتونم ترکش کنم

بنظر شما کسی که هوش تحلیلی بالایی داره برای چه کاری مناسبه؟!

فکر کنم رشته های انسانی ، رشته های تجربی رو فقط باید حفظ کنی هر چه حافظه قوی تر باشه موفق تری ، رشته های ریاضی هم به نوعی تحلیلی هستن حالا باید ببینی کدومشی

مثلا فرض کن روانشناس کودک هستی و یکی بهت مراجعه کرده در لحظه چقدر توانایی تحلیل از حرفها و نشانه ها و نتیجه گیری رو داری ؟ چون با روح و روان طرفی و پیچیده ست .. بقیه اش هم همینه اقتصاد تاریخ فلسفه معارف سیاست و ..

میتونی یه مدت امتحان کنی از شاخه های مختلف یه مطالعه کوتاه داشته باشی ببینی همون لحظه که میخونی چقدر میفهمی و به هم ربط میدی

عجب