2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروینین مو چجوریه و چیه ؟کامل توضیح دهید 2نمره

انجام دادنش که آرایشگر انجام میده تقریبا مثل کراتین هست ولی اتو کشی کمتری داره برای تقویت مو هست من خیلی ریزش داشتم و نوک موهام سوخته بود الان خیلی اوکی تر شده

انجام دادنش که آرایشگر انجام میده تقریبا مثل کراتین هست ولی اتو کشی کمتری داره برای تقویت مو هست من ...

صاف هم میشه موها؟؟

چون من موهام خیلی وز و فر هست تصمیم گرفتم کراتین کنم ولی انقد ک بد گفتن نگران شدم.

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
خودت بلد نیستی بزنی ؟

نه چطور خودم بزنم کل صورتمو؟؟ وگرنه میزدم پول ارایشگرم نمیدادم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
نه چطور خودم بزنم کل صورتمو؟؟ وگرنه میزدم پول ارایشگرم نمیدادم

یک نخ مناسب با اندازه ای ۵۰ سانت بردار 

دو سری که باز هست رو بهم گره بده تا یه دایره درست بشه 

دایره رو بنداز توی دستات و وسطشون رو پیچ بده 

وقتی که دستات رو یکی باز و یکی مشت کنی و بر عکس این نخ دقیقا مثل یه آرایشگر برات کار میکنه و برو جلو اینه خودت بزن صورتت رو و بعدش هم یه تیغ بزن 

😐😑 

یک نخ مناسب با اندازه ای ۵۰ سانت بردار دو سری که باز هست رو بهم گره بده تا یه دایره درست بشه دایره ر ...

مرسی عزیزم امتحان میکنم ولی تیغ نمیزنم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻