2777
2789
عنوان

به این پسر نزدیک بشم یا نه

500 بازدید | 26 پست

به کسی علاقمند اگر بشید که همکارید روحیات مشابهی دارید ولی ی رابطه شکست خورده داشته و با شما خیلی خوبه و خیلی حال روحیش بده بهش نزدیک میشید برای دوستی یا ازدواج یا اینکه کلا میکشید کنار ک وابسته‌ش نشید.؟

من دوستش دارم ولی اون همش تو فکر قبلیه و بهشم گفتم دوست دارم ولی باهام زیاد میگه میخنده ولی گفت شرایط من اینطوره و نمیتونم ب رابطه فکر کنم و تو گذشته‌مو میدونی و....

ولی من دوستش دارم🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلسوزی بیخودی نکن وگرنه دنیا بهت میفهمونه که دلت فقط برا خودت بسوزه . دقیقا وقتی ک حالش خوب شد میزار ...

و اینکه خودمم مشکل مشابه داشتم ک خودم حلش کردم

....

ولی همیشه با خودم میگم چی میشد این مال من میشد خیلی شبیهیم🥺🥺🥺 

کجا کار میکنید ! قصد ازدواج داره ؟! هر دو چند ساله هستید ! خودش میگه به فکر شخص قبلی هستش ؟!

فضای موسسه حقوق

من دوستش دارم

اون رفیق خوبی میدونتم فقط همین

خیلی اسیب دید‌ه س

با کسی باش که علاقش از تو بیشتر باشه وگرنه اون رابطه روبه فناست..

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️

ببین الان تو حال این بنده خدا هم خوب کنی 

یه درصد اون قبلی برگرده این همچنان اولویتش اونه! 

شما رو فقط دوست میدونه به نظرم نه بیشتر 

باید بذارید خودش پا پیش بذاره 

و اینکه بخوای همراه باشی وابسته ات میکنه 

و وابسته کسی که اولویتش نیستی بشی نتایج خوبی نداره 

من یقین دارم، خدایی که او را خلق کرده است ؛ لایق سپاس و ستایش بی انتهاست!