2777
2789

من رشته مدرسه ام متاسفانه حسابداری بوده ( چون بدم میاد از این رشته و بنا به دلایلی دیر رسیدم که ثبت نام کنم همه ی رشته های نظری سایت هاش بسته بود ) مامانم بهترین گزینه رو حسابداری دید برام و همونو فنی حرفه ای ثبت نام کردم … 

الان میخوام برم دانشگاه آزاد میگن فقط کاردانی پیوسته و کاردانی ناپیوسته میتونی ثبت نام کنی ( چون مدرکم برای نظام قدیمه ) 

ببینید بین این رشته های مزخرف کدومش بدرد بخور تره 😭

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بهتر باشه بری مشاوره عزیزم

پارسال رفتم مشاوره دانشگاه آزاد میگفت صنایع دارویی تولید دارو شرکت کن ( چون من همیشه عاشق رشته های زیر مجموعه تجربی بودم و علاقه ی وحشتناکی به زیست و شیمی داشتم ) خوشم اومد ولی چون شاغل شدم ثبت نام نکردم

الانم شاغلما ولی به کارفرمام گفتم سر دانشگاه باهام راه میاین ؟ گفت من سر درس و دانشگاه با بچه های مجموعه میدوام برو ثبت نام کن .

حالا میخوام برم ثبت نام دلم می‌خواد صنایع دارویی بخونم ولی چیزی که نظرمو جلب کرده اینه که تو همین دانشگاه آزاد کارشناسی این رشته رو نداره :/ 

پارسال رفتم مشاوره دانشگاه آزاد میگفت صنایع دارویی تولید دارو شرکت کن ( چون من همیشه عاشق رشته های ز ...

وقتی شغل داری پس برو دنبال علاقت اگ دانشکا دیگه میتونی بری همون دارو برو اگر ن شیمی هم نزدیک ب دارو

کچی کورد🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

وقتی شغل داری پس برو دنبال علاقت اگ دانشکا دیگه میتونی بری همون دارو برو اگر ن شیمی هم نزدیک ب دارو

اخه من تو کرج چون شاغلم سختمه بخوام دانشگاه تهران برم میدونی 

ترجیحم اینه دانشگاهم تو خود کرج باشه 

اخه من تو کرج چون شاغلم سختمه بخوام دانشگاه تهران برم میدونی ترجیحم اینه دانشگاهم تو خود کرج باشه

خب ببین میارزه ب خاطر شغلت از رشتت بگذری یا ن

کچی کورد🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...