2777
2789

خانما من سوم شهریور زایمان کردم تا چهل روز هم خونریزی داشتم بعد تمیز شدم سه بار هم نزدیکی داشتم دوبار اول فقط درد داشتم ولی بار سوم افتادم به خونریزی الان سه روزه شدیدا خونریزی دارم چیکار کنم؟

میشه لطف کنین واسه بچه دار شدن خواهرم یه دونه صلوات بفرستین؟ممنونم   

خانم دکترا جواب بدن

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو اولین رابطه های بعد زایمان خون دیدم. ولی کم بود.

برا همین‌میگم خونریزی شدید اصلا طبیعی نیست.

البته نظر کارشناسی نمیدم. نظر تجربیه

تا ۱۴۰۰ با محمد جواد و محمد باقر و محمد حسین. چیکار کنم دیگه پسر دوستم. خدا ایشالا بهم عطا کنه

اگه خونریزی شدید داری برو دکتر بهت دارو بده.

برای من چون لک بود گفت مشکلی نیست بخاطر شیردهیه.

میگن شبا ، فرشته ها از آرزوی آدما ، قصه میگن واسه خدا , خدا کنه همین حالا رویای تو گفته بشه پیش خدا

روز چهل ودوم رابطه اولمون بود فقط درد داشتم خون نیومد .بار دوم هم درد داشتم ولی کمتر از قبل بود

من تو اولین رابطه های بعد زایمان خون دیدم. ولی کم بود. برا همین‌میگم خونریزی شدید اصلا طبیعی نیست. ...

یعنی چقدر ؟