2777
2789

فست فود و هله هوله رو کلا حذف کن

میوه بخور

شام رو ۲ ۳ ساعت قبل بخور

یک ساعت قبل و بعد غذا آب نخور

سعی کن بفهمی تبع و مزاجت چیه غذای مخصوص بخوری

اول ها هم سیب زمینی و تخم مرغ آب پز حتما بخور

روغن های طبیعی استفاده کن

میوه بخور ولی با فاصله زیاد از غذا

صبحانه حتما زیاد بخور

این ها نهایت دانشم بود

بهتره با یه دکتر تغذیه هم مشورت کنید

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

کلا وقتی معده درد داری غذاهای خوشمزه نباید بخوری مثل فست فود، غذاهای تند و تیز و کلا ادویه ای، سیر و پیاز، شکلات و شیرینی، میوه های اسیدی و کافئین و... 

کلا باید ببینی ببینی چی اذیتت میکنه که کمتر بخوری. من که سالهاست خیلی چیزهارو نتونستم بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فست فود و هله هوله رو کلا حذف کنمیوه بخورشام رو ۲ ۳ ساعت قبل بخوریک ساعت قبل و بعد غذا آب نخورسعی کن ...

خیلی ممنون عزیزم ولی طبعم از کجا بفهمم🥲🥲🥲💔

کلا وقتی معده درد داری غذاهای خوشمزه نباید بخوری مثل فست فود، غذاهای تند و تیز و کلا ادویه ای، سیر و ...

پیازم ضرر؟ مگه ضد عفونی کننده نبود؟ چیزایی ک علاقه دارمم نباید بخورم فک کنم🥲

خیلی ممنون عزیزم ولی طبعم از کجا بفهمم🥲🥲🥲💔

خواهش گلم 

پیش متخصص طب سنتی برو تشخیص میده و بهت لیست تغذیه مناسب میده

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
پیازم ضرر؟ مگه ضد عفونی کننده نبود؟ چیزایی ک علاقه دارمم نباید بخورم فک کنم🥲

نه عزیزم خوب نیست برای معده. از دکترت بپرس بهتر راهنماییت میکنه اما طبق تجربه من که ده ساله معده درد دارم باید حذفش کرد. توی غذا من یدونه گاها نصف یه پیاز خیلی کوچولو استفاده میکنم. سعی کن خام مصرف نکنی یا توی غذا خیلی کم باشه