الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشکالی نداره مطلقه ها حق ازدواج ندارن از الان خواهر شوهر بازی درمیاری چرا نمیذارید زن داداشش زندگی ک ...
حق زندگی دارع ولی بره با کسی که مث خودش جدا شده ازدواج کنه نه اینکه خودش و بچش رو بندازه گردن یه پسر مجرد اگه داداش خودتون بودید این قدر سریع جواب نمیدادید میگفتید وای چرا داداش مجرد من باید پسر مردم رو بزرگ کنه و کلی اختلاف و دعوا های بعدش فقط باید تو موقعیت باشی تا بتونی نظر بدی من خودم چون تجربه کردم حق رو به اسی میدم واقعا متفرم از دخترایی که به هزار دوز و کلک با پسر مجرد ازدواج میکنن حالا گاهی وقتا پسر عاشق دختر میشه بحثی نیست
حق زندگی دارع ولی بره با کسی که مث خودش جدا شده ازدواج کنه نه اینکه خودش و بچش رو بندازه گردن یه پسر ...
اتفاقاً زن داداشم ازدواج دومش بود فقط بچه نداشت مگه چیه
خانه دار هم هست کارمند نیست بگی حتما برای حقوقش بوده داداش خودم کارمنده خونه و ماشینم داره خیلیم خوبه.این دخالتها تو زندگی عروس و پسر برداشته بشه 90درصد مشکلات حل میشن