2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره مطلقه ها حق ازدواج ندارن از الان خواهر شوهر بازی درمیاری چرا نمیذارید زن داداشش زندگی ک ...

حق زندگی دارع ولی بره با کسی که مث خودش جدا شده ازدواج کنه نه اینکه خودش و بچش رو بندازه گردن یه پسر مجرد اگه داداش خودتون بودید این قدر سریع جواب نمیدادید میگفتید وای چرا داداش مجرد من باید پسر مردم رو بزرگ کنه و کلی اختلاف و دعوا های بعدش فقط باید تو موقعیت باشی تا بتونی نظر بدی من خودم چون تجربه کردم حق رو به اسی میدم واقعا متفرم از دخترایی که به هزار دوز و کلک با پسر مجرد ازدواج میکنن حالا گاهی وقتا پسر عاشق دختر میشه بحثی نیست 

خانومای مطلقه عزیز لطفا بزارید دوتا شوهرم برای دخترای مجرد بمونه😂😂 چند وقت یبار یکی تاپیک میزنه وا ...

به تو چه ربطی داره مگه حق توئه مجردو خوردن حالا زورتون گرفته چرا نمیان بگیرنتون واسه خاطر اینه که خیلی ادایی هستین دیگه سر مطلقه ها خالی نکن

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

هر کی باید با کسی که شرایطش نزدیک خودشه ازدواج کنه تا دچار مشکلش نشه.اینطور ازدواج ها پایدار نیستن ی ...

میگه هنرمنده تحصیل کرده س بخاطر پولم نیس چون خودش خونه داره وماشین 

و اینکه میگه مهربونه راستگوهه

خب ولی شناسنامه ای از ۲۵بیشترهو اینکه ایا ب فامیل بگیم مجرده بهتر نیس ؟؟

نه اصلا خودتون تا اخر اذیت میشید فامیل کیه چی میخوان بگن مثلا راحت باشید بابا به کسی ربطی نداره 

منم اوایل همه گفتن چرا با مرد بچه دار ازدواج کردی سن خودت کمه ولی دهنشونو بستم دیگه چیزی نمیگن 

به تو چه ربطی داره مگه حق توئه مجردو خوردن حالا زورتون گرفته چرا نمیان بگیرنتون واسه خاطر اینه که خی ...

من متاهلم تاپیکامو بخونی متوجه میشی قبل از فشار خوردن . مجردا ادایی ان شمام خیلی دم دستی این اگ اینطوریه

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
میگه هنرمنده تحصیل کرده س بخاطر پولم نیس چون خودش خونه داره وماشین و اینکه میگه مهربونه راستگوهه

عکسشو دیدم خوشگله بهش میاد مهربونم باشه حتماب دل برادرت نشسته دیگ شما ک نمیخاین باهاش ازدواج کنین بیخیال

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
من متاهلم تاپیکامو بخونی متوجه میشی قبل از فشار خوردن . مجردا ادایی ان شمام خیلی دم دستی این اگ اینط ...

مودب باش دم دست خودتی گستاخ بی ادب 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

من متاهلم تاپیکامو بخونی متوجه میشی قبل از فشار خوردن . مجردا ادایی ان شمام خیلی دم دستی این اگ اینط ...

این خانم اصلا مخالفه برادرم پیگیره

ول کن نیس .میگه خودش میگیره شاید برا همین جذبش شده اصلا

حق زندگی دارع ولی بره با کسی که مث خودش جدا شده ازدواج کنه نه اینکه خودش و بچش رو بندازه گردن یه پسر ...

اتفاقاً زن داداشم ازدواج دومش بود فقط بچه نداشت مگه چیه 

خانه دار هم هست کارمند نیست بگی حتما برای حقوقش بوده داداش خودم کارمنده خونه و ماشینم داره خیلیم خوبه.این دخالت‌ها تو زندگی عروس و پسر برداشته بشه 90درصد مشکلات حل میشن