2777
2789
عنوان

ما صاحب خونه ایم

144 بازدید | 16 پست

خودمون برای خونمون مستاجر پیدا کردیم از طریق دیوار 

رفتیم بنگاه برامون قرارداد نوشت حالا گفته کمسیون من میشه هر طرف چهار تومن ،این درسته؟؟؟

از نظر قانون و شرع درسته ؟؟؟؟؟؟؟

یا فاطمه زهرا#

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چیکار کرده که چهارتومن از هرطرف میخواد خاک تو مخش😳هم شرعی حلال نیست هم انسانی نیست

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

مگه چیکار کرده که چهارتومن از هرطرف میخواد خاک تو مخش😳هم شرعی حلال نیست هم انسانی نیست

اگه قانونی درست نباشه شکایت میکنیم .

بد بختی ده تومن پولمون گیره دستوشون نمیده

یا فاطمه زهرا#
قانونی هم همین میشه ولی ما خودمون پیدا کردیم

چون خودتون پیدا کردید اصلا قبول نکنید این مبلغو 

به بنگاه های دیگه بگید بنویسن

شاید اونا منصف باشن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
چون خودتون پیدا کردید اصلا قبول نکنید این مبلغو به بنگاه های دیگه بگید بنویسنشاید اونا منصف باشن

نوشته حالا ما گفتیم ده تومن بیعانه داشتیم دستش گفتیم بریز برامون گفت چهار تومن کمسیون کم میکنم میریزم

یا فاطمه زهرا#