2777
2789
عنوان

یه سوال دارم لطفا بگید مهمه

52 بازدید | 14 پست

من با یک پسری حالت نامزدم ۵ ساله البته عقد نه در حدی که خانوادش میدونن و منتظر شغلش بودیم درست بشه عقد کنیم الان یه مشکلی که هست ایشون خیلی با جنس مخالف راحته حالا چه فامیل چه هرجا که بره …دیروز ایشون توی باغ یکی از فامیل های دورشون بوده که سالی یکبارم همو نمی بینن بعد ۴ تا دختر مجرد اینجا بودن که فامیل خیلی خیلی دورش هستن اصلا انگار غریبه بعد این باغ استخر داشته …چندتا زن و شوهر که از جمله خواهر این پسر و شوهر خواهرش و دختر عموش و شوهر دختر عموش رفتن توی استخر ایشون هم با اون ۴ تا دختر توی آب بودن …خودش هم بهم گفت …بعد اون ۴ تا دختر هم کاملا بی حجاب با تاپ و شلوارک توی آب بودن …بنظر شما حق ندارم ناراحت باشم ؟؟؟دوس دارم تمومش کنم رابطم باهاش چون خیلی برام ناراحت کننده هس نظر شما چیه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به فرهنگ خانواده ی شما و دل خودت داره ، والا منم قبول نمیکردم

فرهنگ ما هم جوری نیس که بگم خیلی بسته باشیم ولی توی استخر تا حالا با پسر نامحرم نرفتم من یا غریبه 

خودت در چه مذهبی هستی؟به نظرم ریگی به کفشش نیست که خودش اومده بهت گفته

من معمولی هستم از این چیزایی که خیلی دیگه بخواد بدجور باشه مثل استخر که همه جای دختر مشخص میشه بدم میاد …خودش گفت اره ولی کارش خیلی زشت بوده که با ۴ تا دختر غریبه بپره لخت تو آب 

من معمولی هستم از این چیزایی که خیلی دیگه بخواد بدجور باشه مثل استخر که همه جای دختر مشخص میشه بدم م ...

شوهر منم قبل ازدواج همین بود الان زمین تا آسمون فرق کرده،بازم آدم با آدم فرق داره

نه نمیتونم الانم نمیتونم …منظورم کلا اینه بنظر شما این کارش در نظر کلا بقیه چیه

به نظر من اگه جمع خانوادگی یوده و دخترا هم با مایو و بیکینی نبودن و اونم تو استخر پیش همه بوده نه صرفا پیش اون چهارتا دختر،موردی نداره 

نه نمیتونم الانم نمیتونم …منظورم کلا اینه بنظر شما این کارش در نظر کلا بقیه چیه

والا از دید منم بَده ‌، من با همچین کسی ازدواج نمیکنم ، چون اگه اعتراضم کنم بهم میگه اُمُل یا عقب مونده ،حجب و حیا هم واسه زنه هم واسه مرد ، اینجوری همش باید دلم بلرزه مبادا کاری کنه  

شوهر منم قبل ازدواج همین بود الان زمین تا آسمون فرق کرده،بازم آدم با آدم فرق داره

خب الان ۵ ساله بمن قول داده …کسی که دور از چشم کسی بره اینکارو کنه …اخه فکر کن توی آب بدون لباس مناسب خیلی برام سخته تحملش جوری شده سر درد گرفتم افتادم

دوس داری کات کنی؟؟؟؟دختر تو۵ ساله سرکار ی و عمرت داره میره

خب چیکار کنم ؟ وقتی هیزه …وقتی با دخترایی که هیچ کارش هستن میره تو آب بهشم که میگم میگه اشکالی نداره بجای اینکه بگه چشم نمیکنم دیگه 

به نظر من اگه جمع خانوادگی یوده و دخترا هم با مایو و بیکینی نبودن و اونم تو استخر پیش همه بوده نه صر ...

جمع خانوادگی بوده درسته اما خب تاپ و شلوارک کم از بیکینی نیس توی آب وقتی لباس بهت می چسبه …بعدم من اونجا که نبودم بدونم نزدیک اون دخترا شده یا نه