2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

181 بازدید | 25 پست

شوهرم کارش سنگینه طفلی خیلی خسته میشه منم خیلی جاها درکش میکنم بیشتر کارای بیرونمو خودم انجام میدم با اینکه بچه کوچیک دارم ولی خانوادش انتظار دارن همه کاراشونو این بیچاره انجام بده حالا اینم انقد انجام داده پر رو شدن در حالی که به اونیکی برادر شوهرم چیزی نمیگن 

باز پدر مادرش قابل درکه ولی خواهرشوهرام خیلی پر رو شدن دیگه به شوهراشون کاری نمیگن 

چن روز پیش مهمون بودیم جایی برگشتنی خواهرش گفت منم برسونید دیگه به شوهرم نگم بیاد بعد بچه هاش هی تو ماشین سر و صدا کردن شوهرم گفت اروم باشین بچه خوابه بیدار میشه  به خانم برخورد هزارتا حرف زد بعد شوهرم گفت خب میخواستی با ما نیای التماست نکردم  گفت وظیفته همه کارارو بکنی  موقع پیاده شدنم درو کوبید حتی با منم خداحافظی نکرد 

الان به نظرتون دیدمش بی محلی کنم؟ چون چنبارم بی خود و بی جهت به من توپیده بعدش خودش اومده سر صحبتو باز کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هییییجا تاکید می‌کنم هیییییجا نبریدش . ب شوهرتم بگو آدم حسابشون  نکرده

خیلی معذرت میخوام ولی شوهرتو با کلفت و نوکر اشتباه گرفتن

چشمش کور دندنش نرم شوهرش بیاد دنبالش

دیدیشم محلش نزار 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

والله خواهر شوهرا به غیر این کارا فکر نکنم کار دیگه بلد باشن عروسم که میبینن دیگه شیر میشن فکر میکنن عروس زیادشو خورده کمشو واسه خواهر شوهر نگه داشته

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقدر بی درد و عار نباشین ، الان عادی رفتار کنی تو بحث بعدی دو تا حرف هم به تو می زنه ، به شوهرتم بگو یکم بزار کارهاش خودش بکنه تا قدر تو رو بدونه. 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

باهاش قطع رابطه کنید خب مجبور که نیستین چقدر بیشعوره

از سری پیش خیلی رو نمیدم بهش رفت و امدم نداریم چن ماهه ولی خونه مادرشوهرم یا جایی ببینیم حرف میزنه 

یعنی اونم مجبوره چون حرف نزنه از فضولی میمیره 

بی محلی نه.رسمی تر و جدی تر رفتار کنیدباز خوبه خود شوهرت چیزی گفته دیکه بار اخرشه میاد همراهتون

فک نکنم بار اخرش باشه پررو تر از این حرفاس چن بار با شوهرم خیلی شدید دعوا کرده ولی فرداش انگار نه انگار 

انقدر بی درد و عار نباشین ، الان عادی رفتار کنی تو بحث بعدی دو تا حرف هم به تو می زنه ، به شوهرتم بگ ...

اره شوهرم تازه الان متوجه شده که خوبی بیش از حد کرده 

والله خواهر شوهرا به غیر این کارا فکر نکنم کار دیگه بلد باشن عروسم که میبینن دیگه شیر میشن فکر میکنن ...

اره والا از حسودی من فقط همین مونده معذرت میخوام پیش شوهرم بخوابه 

بی محلی نه.رسمی تر و جدی تر رفتار کنیدباز خوبه خود شوهرت چیزی گفته دیکه بار اخرشه میاد همراهتون

آدم های بی شعور پرروتر از این حرف ها هستند ، تازه می‌افتن رو دنده لجبازی کردن.

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)