2777
2789

کارهای گذشته ( نوجوانی ) 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بزرگ‌ترین گند کاریم پاره کردن جزوه های پسر داییم بود😂💔با دختر داییم پاره کردیم خیلی حال داد پسرداییم دوس داشت خفم کنه🦦🤣

جز فحش کش کردن زمین و زمان پاسخی ب مشکلات زندگی ندارم🐾💔
با تیغ خودمو زخم کردم خیلی خر بودم و الان خیلی پشیمونم و دنبال اینم یجور جاش بره

منم هی آسیب میزنم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتین‌دیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتین‌دیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

وای واییی بزار من بگم 

تازه اینستا زده بودم فکر میکردم باید همه رو فالو و لایک کنم

بعد ی اینستا چاقو سازی بود همشهری هم بود

بعد اینو فالو کرده بودم زیر تمام پست ها هم میفرتم دست کامنت دست زدن میگذاشتم 

وااای این تباه ترین کار ممکن من بوده

اخرش هم بی سروصدا منو بلاک کرده بود 🫣🫣😁

زدم گوری رو شکستمبعد گفتم حولم بزرگه داشتم برق و خاموش می‌کردمآستین حولم گیر کرد به در گوری😐😐دکوری ...

جعر😂😂

وای واییی بزار من بگم تازه اینستا زده بودم فکر میکردم باید همه رو فالو و لایک کنمبعد ی اینستا چاقو س ...

دهنتتتتت🤣🤣

خب تعریفشون کن دیگه

حوصله ندارم اما من بزرگترین خر ایران بودم صددرصد . هیچ کس به اندازه من خر نبود من حتی خر هم نبودم کرم خاکی بودم چون عقل نداشتم هنوز یادم میاد با مامانم اونقدر می خندیم که روده بر میشیم. خودم دو دستی میزنم رو سرم میگم وااااااای این چه کارهای عفونتی بود 

حوصله ندارم اما من بزرگترین خر ایران بودم صددرصد . هیچ کس به اندازه من خر نبود من حتی خر هم نبودم کر ...

😂😂😂

زدم گوری رو شکستمبعد گفتم حولم بزرگه داشتم برق و خاموش می‌کردمآستین حولم گیر کرد به در گوری😐😐دکوری ...

و پارسالم

تو دفتر پسر خالم حرف های عاشقانه لاشی،خز نوشت

دفتر فیزیک یا شیمی یا هم هندسی خلاصه بود

برده به معلمشون نشون بده اونم خونده😆

پسر خالم رسد به هیکلم

دوتا کاربری دارم😎turk💞
و پارسالمتو دفتر پسر خالم حرف های عاشقانه لاشی،خز نوشتدفتر فیزیک یا شیمی یا هم هندسی خلاصه بودبرده ب ...

منم از این کارا زیاد کردم🙂😂💔