2777
2789
الان یکیشون تاپیک زده بود نیاید شمال

جدیدا یسری تاپیک ها در مورد شهرا میزنن مخصوصا شمال و کرمانشاه  من حس میکنم یسری الکی قصد دارن تاپیک جنجالی بزنن و بچه ها رو بندازن به جون هم 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه اپلیکیشن هست

اتاقک

از بازار دانلود کن

جاهای اقامتی بوم گردی رو میگه بهت

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

الان یکیشون تاپیک زده بود نیاید شمال

فحشایی که میداد باعث شد برم ببینم تاپیکاشو دیدم۱۶ سالشه با خودشم درگیری داره و اوضاع اعصاب روانش حاد بود

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

حالم بد شد بابا

حال ما نیز😑

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

کاش دست بردارن از تحقیر کسایی که به همون اندازه از دریا و کوه و جنگل سهم دارنتمام دونگ که متعلق به ش ...

نمیتونن درک کن مشکل از مسافرا نیست مشکل از شهرداریه و ناتوانی برای اداره کردن یه شهر کوچیکه.من مشهدی هستم.هفته ی گذشته ۵ میلیون مسافر وارد مشهد شد.همه جا نذری میدادن.رسیدگی شهرداری نبود مشهد زیر آشغال مدفون میشد.چادر زدن تو پارک ها ممنوعه به جاش کمپ برای مسافرهای که هزینه ی هتل نداره درست شده با امکانات خوب.

این مشکلات با یه خورده رسیدگی حل میشه همش

مشکل اینکه که دلسوز نداریم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
یعنی چی میرید 😐😂

ینی شلوارو کشیده بود پایین میرید😐

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

نمیتونن درک کن مشکل از مسافرا نیست مشکل از شهرداریه و ناتوانی برای اداره کردن یه شهر کوچیکه.من مشهدی ...

حرف حق زدی 

مغزشون توانایی تحلیل اینو نداره که تقصیر مسافرا نیست ! 

به عمد رسیدگی نمیکنن

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.